úterý 28. listopadu 2017

Saunový kilt dámský

Luxusní dámský kilt LIVINA v modré barvě cosmos s kapsou. Kvalitní provedení z měkké bavlny a velmi savého materiálu. Kilty jsou praktické nejen do sauny a wellness, ale i na běžné použití místo ručníku.


Složení: bavlny, polyester, který dodá kiltu hebkost jemnou na dotek. Dámská verze je prodloužená.

Praktická nakládaná kapsa - např. Jedná se o kvalitní dámský saunový kilt s kapsou ze 1 bavlny. Výrobky jsou speciálně upraveny pro hotelový provoz a chemické čištění. Cena je uvedená pro světlé odstíny barev. V případě středních odstínů barev je příplatek , pro tmavé odstíny barev pak.


Odlehčený saunový kilt s prodlouženou dámskou velikostí. Materiál zajišťuje vynikající savost a lehkost. Díky použitému materiálu odlehčené bavlny, tzv.

Kilt má vynikající savost a lehkost díky použitému materiálu. Ideální do sauny, odpočívárny a pro wellness pobyty. Upínaní je pomocí gumy a. Saunový kilt dámský je vyroben ze 1 bavlny, froté.


Velikost je univerzální a díky zapínání pomocí knoflíků lze snadno upravit. Dostupné barvy: zelený, růžový, světle modré. Oblečení do sauny v jednoduchém střihu s kapsou pro pobyt v sauně. Díky přírodní bavlně je kilt příjemný na kůži, takže vám zpříjemní saunování.


Je ideální do sauny, odpočívárny a pro wellness pobyty. Kilt do sauny, dámský , 1 bavlna froté. Zapínání na suchý zip - pro pohodlnější regulaci obvodu, praktická kapsa - např.


Bavlněný dámsky kilt je měkký, velmi příjemný na dotek. Je vhodný nejen pro saunu, ale může být použit také k balení těla po sprchování nebo koupání. Má praktickou kapsu s vyšívaným obrázkem.


Originální dárek pro ženy, babičky, přítelkyně. Sada obsahuje 1 kilt a saunový klobouk. Univerzální velikost, kterou zaručuje upevnění na suchý zip.

Po použití sauny nechte okamžitě kilt přirozeně uschnout. Můžete jej i vyprat dle údajů na štítku saunového kiltu. Skladem Saunovací kilt dámský z od. Esence sauna Zimní sen. Novinky ze sauny, informace o saunování: 09.


PROČ NOSIT POKRÝVKY HLAVY A ČEPICE DO SAUNY?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения