neděle 26. listopadu 2017

Sušička aeg chyba e60

Spustit šla, ale po chvíli fungování se zastavila a hlásila chybu E60. Prádlo bylo stále vlhké a studené. Točila, bylo cítit, že vzduch fouká, ale nebyl ohřátý - první dojem byl, že nehřeje, co by hřát mělo.


Po hledání na internetu jsme zjistili, že chyba Ese. Závada: Porucha ohřevu, nehřeje, Sušička netopí. Dobrý den, mám tuto sušičku asi měsíc, jsem s ní moc spokojená, ale už se mi 2x stalo, že se mi během programu zastavila, červená kontrolka se změnila na oranžovou a místo času mi naskočilo Ea nedalo se to nijak změnit. AEG Lavatherm sušička - chyba Euž rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Při provozu sušička často hlásí chybu EHnebo EH1. Někdy pomůže vypnutí a přepnutí programu, někdy jede bez chyby. Dělá to čím dál častěji. Sušička po chvíli po zapnutí hlasí chybu EH po vypnutí a zapnutí se normálně rozběhla, ale chyba se opakovala častěji až se sušička nerozběhla.


AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery.


Závada se projevila tím, že sušička nešla zapnout. Zkontrolujte, zda bubnová sušička není vestavěna například do uzavřené skříně bez náležitého větrání. Sušička může být nainstalována jako volně stojící jednotka, nebo pod pracovní desku s dostatečným prostorem. Postupujte podle uživatelské příručky nebo samostatného letáku s pokyny pro instalaci, které.


Tak jsem úplně náhodou zjistil, že jeden z kolegů z práce má taky sušičku AEG a měl stejný problém. Vyměnil pouze ten obvod měniče LNK a odpor 47ohmů a sušička už roky běží. Takže není co řešit, zkusím to samé.


Zajímavé je, že všechny elyty jsou v pořádku - přitom tam musí být pěkně horko. Máme sušičku Electrolux a posledního půl roku nám občas ke konci sušení vyskočí chyba E60. Podle stránek Electrolux se jedná o přehrátí čehosi.


Filtry ve dvířkách a pod nimi čistí žena po každém použití, jemné filtry u vstupu do kondenzátoru jsem čistil cca. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile.


Je těsně po záruce a začala nám hlásit chybu EH0. Po zapnutí se většinou bez problémů rozběhne a po různě dlouhé době se zastaví, na displeji chyba EH(problém s napájením) a začne pípat. Po vypnutí a krátké přestávce se rozběhne. Predám ročnú susicku aeg (presný model na foto). Bubon točí a aj nahrieva.


Sušička aeg chyba e60

Sušička AEG - běžné čištění filtrů už rozebírají maminky na webu eMimino. U funkčních tkanin záleží na doporučení výrobce i na tom, zda má sušička pro tento druh textilu speciální program zohledňující jeho potřeby. I když jste zvyklí prát boty – například plátěné tenisky, nebo podobně, rozhodně je nedávejte do sušičky. Může se jim odlepit podrážka, mohou se srazit a deformovat.


Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče. Odesíláme je přímo od AEG !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения