čtvrtek 9. listopadu 2017

Prostěradlo do postýlky 120x60

Prostěradlo do postýlky 120x60

Z materiálů si můžete vybrat prostěradlo froté či jersey. Velice praktické je také nepropustné prostěradlo. Veškerá námi nabízená prostěradla do postýlky jsou české výroby s vysokou gramáží zaručující dlouhou životnost. Prostěradlo je vhodné pro matrace o velikosti 120x60.


Krásně doplní výbavičku pro miminko a můžete ho kombinovat s dalšími doplňky do postýlky La Millou. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a. Prohlédněte si širokou nabídku dětských prostěradel, které díky různým rozměrům krásně padnou do každé postýlky. Vybírat můžete z mnoha krásných barev a provedení za nejlevnější ceny na trhu. V nabídce klasické plachty, froté i jersey. Mezi matraci a froté prostěradlo doporučujeme dokoupit chránič matrace, který chrání matraci proti znečištění tekutinami.


TOP Q froté prostěradlo do postýlky MOŘSKÁ MODŘ 60x1cm. Froté bavlněné prostěradlo do postýlky. TRÄUMELAND prostěradlo jersey UNI rosa Sterne.


NEW BABY Nepromokavé prostěradlo New Baby 120xfialové. V naší nabídce naleznete dětská prostěradla do postýlky různých barev, velikostí a provedení. Všechny jsou napínací a dobře se s nimi manipuluje. Pod značkou Scarlett naleznete jak nepropustná prostěradla do dětské postýlky z materiálu Tencel, tak i příjemná. Dětské prostěradlo Slumber Botanimal od značky Lodger je vhodné do postýlky o velikosti 1× cm.


Každá maminka si přeje, aby její nejdražší miláček spal krásně celou noc, nebudil se a ráno přivítal nový den s úsměvem na tváři. Ne vždy se to podaří, ale můžete k tomu výrazně přispět – díky kvalitnímu prostěradlu do postýlky Amitesse. UKÁZAT PŘÁTELŮM NA FACEBOOKU. Dom ů prostěradlo do postýlky 120xcm. Zobrazeny 1–ze výsledků.


Prostěradlo do postýlky 120x60

Po obvodu mají všitou gumu díky níž se skvěle napnou a drží na místě. Vyprodáno Kód: DB-110-B. Nabízíme napínací prostěradla jersey, prostěradla flanelová a prostěradla froté. Javascript ve vašem prohlížeči se zdá být vypnutý. Složení: bavlna, polyester.


Prát v jemném pracím prostředku při teplotě st. Kvalitní atestovaný výrobek vhodný pro miminka. Sušit v zavěšené poloze. Barvarevný odstín prostěradla se může lišit od obrázku.


Prostěradlo do postýlky 120x60

Námi nabízená dětská prostěradla do postýlky jsou určené pro všechny běžně dostupné matrace o rozměru 120xa 140xcm. Dětské bavlněné prostěradlo do postýlky na gumu 120xcm. Díky všité napínací gumě dokonale obepnou matraci a miminku vytvoří ideální prostor pro spánek i skotačení. Velmi kvalitní froté prostěradlo do postýlky světle béžové barvy, příjemné na dotek.


Napínací prostěradlo má vyměnitelnou gumu v tunýlku. Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti prostěradla. Světle béžové prostěradlo do postýlky je v nabídce ve dvou rozměrech. Je vyrobené z oblíbeného froté materiálu a má limetkový odstín, který se hodí do každé ložnice. Vyšší gramáž materiálu je zárukou kvality a delší životnosti.


Doporučená teplota praní je °C. Bambusové prostěradlo s gumou XKKO BMB 120x60. Doplňky do postýlky , jako jsou dětské povlečení, mantinely, prostěradla, kapsáře, peřinky, nebesa nebo polohovací klíny.


Vybavení do postýlek pro nejmenší za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения