úterý 21. listopadu 2017

Na štěpáně

Na Štěpáně – zmínky o krčmě u přívozu Na Štěpáně pocházejí již z 15. Století, kde na tomto místě stál jeden z mála přívozů směrem z Prahy do Mělníku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Libiš is situated 1½ km south of Na Štěpáně.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.

Na Stepane, Obristvi: See unbiased reviews of Na Stepane, rated 4. This video is unavailable. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Na Stepane , Obristvi: See unbiased reviews of Na Stepane , rated 4. Read tips and reviews from 3visitors about good for dates, lively and good for a quick meal.


Photo: Miaow Miaow, Public domain. Nice outdoor farm for kids.

Naše poloha je výhodná na uspořádání výjezdních jednání či pro odpočinek od ruchu velkoměsta, zároveň jsme rychle dosažitelní, 20km od Prahy Pro uspořádání firemních akcí nabízí náš hostinec Na Štěpáne klasickou. Category: Kde se mi (ne)líbí ? Aktuální cena benzínu, nafty, LPG a CNG na čerpací stanici Prim, Obříství, Na Štěpáně. Najděte nejlevnější benzín a naftu v okolí. Restaurace kousek od Mělníku, příjemný interiér. Na čepu dvánáctistupňový ležák Lobeč, vychlazený akorát, chuť výborná.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Velké parkoviště přímo u restaurace značí jednoznačně, na jaké hosty tu míří. Tak jsme tentokrát opět ve třech vyjeli se podívat, na čem si tu motoristé mohou pochutnat. Zájezdní hostinec Na Štěpáně. Nyní jako zájezdní hostinec.


Jídelní lístek šéfkuchaře Michala Čuby vychází ze staročeské kuchyně, má však moderní formu. Suroviny jsou většinou od regionálních středočeských. Bohužel se tak nesloučí vaše četné komentáře, které ve starém příspěvku samozřejmě zůstaly.


Obsluha se na place pohybuje naprosto s přehledem, zná nabídku podniku do nejmenších detailů, je rychlá a přitom na hosta nespěchá.

Na výběr máte ze sezónní nabídky (např. chřestové speciality, ryby, divočina atd.) nebo menu. V době naší návštěvy probíhalo ono chřestové běsnění, takže se Veronika rozhodla pro výborný bílý a zelený chřest se sýrovou omáčkou. Já jsem si dal dušenou kýtu z kokořínského. Maltézské náměstí, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Kousek od Mělníka najdete u silnice výborný zájezdní hostinec, jaké z Česka bohužel zmizely. Poslední víkend v červnu jezdíme k přátelům do Mělníka na „grilovačku“. Příjemné posezení na zahradě jsme spojili s dvojitým výletem po Mělnicku. Už před více než 2lety si tady lidé zkracovali čekání na štěpánský přívoz.


Už tu sice stojí most, ale návštěvy nebudete litovat ani dnes. Vymazlené české jídlo – aktuální nabídka každý den na tabulích na stěnách. Farmářská zoo a naučná stezka po farmářském dvoru.


Podrobná hodinová předpověď počasí, dnes, zítra, pozítří, výhled počasí na dnů Na Štěpáně. The beef, pork, and lamb all come from the poetically named “Golden Strip of the Czech Land”. The bountiful wine list is also worth a perusal. S výběrem toho správného kousku ale rádi poradíme i osobně.


Jsme odborníci, kteří autům rozumí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения