středa 8. listopadu 2017

Odpadkový koš na tříděný odpad 3x15l

Odpadkový koš na tříděný odpad 3x15l

Odpadkový koš na tříděný odpad 3x15L Tento odpadkový koš Vám napomůže v třídění odpadu Skládá se ze plastových vyjímatelných nádob po 15L o rozměrech x 2x 18cm. Moderní odpadkový koš se třemi vyjímatelnými nádobami po 15L. Každá nádoba je vybavena samostatným madlem a lze do ní vkládat igelitový. TORO Koš na odpadky nerez, na tříděný odpad , objem l, x 2cm. B2B Partner Drátěný odpadkový koš na papíry.


Odpadkové koše na tříděný odpad jsou stále více využívány v bytech a kancelářích. V naší nabídce odpadkových košů na tříděný odpad naleznete více variant, dle konkrétní potřeby. Základní druhy tříděného odpadu, mají každý svou charakteristickou barvu.


Třídění odpadu má smysl. Začněte třeba zrovna tím, že si pořídíte odpadkový koš na tříděný odpad. Samozřejmostí je doprava ZDARMA kamkoliv v ČR a záruka let! Pořiďte si přehledný odpadkový koš na tříděný odpad , který skvěle doplní vaši domácnost. Vyberte si jednotlivé koše, nebo rovnou celou sadu.


Od praktických tašek, přes plastové nádoby až po stylové designové koše. Nádoby na komunální a tříděný odpad. Nabídka příslušenství v podobě vík a vhozů barevně označených dle druhu odpadu. Házíte nepovedené koncepty do koše, nebo třídíte odpad ? My vám do pracovny nabízíme různé druhy odpadkových košů. Prohlédněte si náš výběr velikostí a stylů a najděte takové, jež vyhovují vašim potřebám.


Máme i úložné tašky a pytle na odpadky, abyste mohli mít svou kancelář dokonale uklizenou. V této sekci naleznete odpadkové koše a nádoby na tříděný odpad v mnoha variantách pro vnitřní i venkovní prostory, kde dochází k recyklaci odpadu v menších i větších objemech. Naleznete zde například odpadkový koš Multimax na třídění odpadu v interiéru, stojany na odpadkové pytle, mobilní odpadkové kontejnery s nášlapným mechanismem a mnohem více.


Sháníte odpadkový koš s víkem, kde bude váš tříděný odpad pěkně schovaný, nebo spíš otevřený odpadkový koš , do kterého věci jednoduše odhodíte? Hledáte čistě praktický odpadkový koš ? U nás určitě najdete, co hledáte. Nebo byste rádi originální designový kousek? Najdete zde odpadkové koše plastové, nerezové, na tříděný odpad , vestavné, bezdotykové a mnoho dalších. Koš na tříděný odpad se odděleními, s pedálem na pohodlné otevření víka a vyjímatelnými koši, které tak snadno vysypete a očistíte.


Objem košů je 1 a litrů. Celkový rozměr je cca 55x32x45v cm. Nabízíme koše na tříděný odpad v různých provedeních a barvách. Nášlapný systém umožňuje snadné otevírání víka a jednotlivé pedály jsou barevně odlišeny dle norem EU.


Odpadkový koš na tříděný odpad 3x15l

Koše bezdotykové i koše pedálové. Koš se může pochlubit kvalitním nerezovým. Zabudovaný infračervený senzor umožňuje bezdotykové otevírání víka koše, které se po sekundách samo automaticky zavře. Pokud patříte také k těm zodpovědným, co poctivě třídí plasty, papír, sklo, kovy a další materiály, využijte naši skvělou nabídku odpadkových. Koš je možno stohovat s jinými barevnými provedeními i velikostmi a tím ušetřit prostor.


Tento velmi stylový a zároveň praktický nášlapný koš na tříděný odpad s pomalu uzavíratelnými víky musíte mít! Ať už ho umístíte do své kuchyně, obývacího pokoje, kanceláře či do jiné místnosti, tak se tento odpadkový koš stane tím pravým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения