středa 1. listopadu 2017

Makronky iveta fabešová

Ivetu Fabešovou (26) proslavil pořad televize Prima Na nože! Ten si totiž všiml, že zatímco většina žen utrácí peníze za módu, Iveta vždy investovala do svého koníčku – vaření a pečení. Fast Workers, Amazing Skills of Fish Cake Master - Korean Street Food - Duration: 10:01. Iveta Fabešová se specializuje na výrobu dortů, dezertů a zákusků.


Na první pohled obyčejná holka s vášní pro vaření, ale především pro cukrařinu. A i když nakonec soutěž nevyhrála, je o ní slyšet nejvíce. Vydala již dvě knihy, které vřele všem. Mám-li sama sebe vystihnout na pár řádcích, řekla bych, že jsem šílenec, který je posedlý jídlem a hlavně sladkostmi.


Kdysi někdo řekl, že vše v. Za hřích makronky opravdu stojí, takže proč jimi neoslnit rovnou na Vánoce. Nejnovější Nejpopulárnější. Vánoční pečení Adventní věnec. Premium Tajemství dokonalé makronky.


Měla perspektivní a dobře placené zaměstnání, ale stejně po večerech ležela v kuchařkách a pekla. Když dala výpověď a vyměnila jistotu za nejistotu, okolí si klepalo na čelo. Dnes má dvě a stala se respektovanou cukrářkou. Potrpí si hlavně na kvalitní suroviny a máslo v nich rozhodně ničím nenahrazuje. Varujeme vás, tohle cukroví je silně návykové.


A když bude konečně upečeno, ochutnávání nikdy neskončí jen u jednoho kousku. Cukrářský kurz, pro začátečníky nebo mírně pokročilé Ivety Fabešové IPPA Prague Pastry. Všechny kurzy v rámci naší cekrářské akademie probíhají v malých skupinách, čímž zajistíme příjemný průběh kurzu a možnost individuálního přístupu.


Recepty a kulinářské dobroty Ivety Fabešové jsou silně ovlivněné francouzskou kuchyní a při vaření ráda poslouchá šansony z této země. Ano, je to tak, další citronový dezert. Možná bych měla zvážit název blogu a přejmenovat ho na citronové pečení.


Tentokrát jsem v tom ale nevině, protože makronky byly jako dárek pro mou kamarádku k narozeninám, která má citronovou příchuť nejradši. Makronky plněné slaným karamelem nechutnaly každému, ale někteří chválili až tak, že se mi chlupy ježily A pro toho, kdo by se případně optal zda by nebyla lepší mořská sůl, předem odpovídáJj, byla ale stejně to nikdo nepozná. Rozhovor: „Sladké beru jako radost“ Rozhovor s talentovanou cukrářkou Ivetou Fabešovou, známou z kuchařské show Na nože! TV Paprika Mlýnek na recepty.


Odvahu, ctižádost a především kuchařské umění už předvedla v televizní kulinářské reality show Na nože. S cukrářkou Ivetou budete připravovat vše v časovém sledu od prvního adventu, abyste se nedostali před Štědrým večerem do časové tísně. Zkuste také upéct něco nového – pannetonne, kávová zrna, makronky , máslové rohlíčky s krémem, a oslníte každou návštěvu.


Ivetinými oblíbenými recepty, doplněnými o lákavé fotografie všech sladkostí, zasvěcenými radami. Sněhové cukroví původem z Francie ochutnal už asi každý. Jeho výroba ale není úplně jednoduchá, chce to zkušenosti, cvik a dobrý recept. Chcete-li, aby domácí sladké makronky zdobily i vaši slavnostní tabuli, podívejte se na video z loňského ročníku F. Připravte si kastrůlek s vodou a krupicovým cukrem a na středním plameni je přiveďte k varu, cukrový rozvar by měl mít teplotu 118C. Soutěžící z pořadu Na nože!


Makronky iveta fabešová

Svým umem a znalostmi strčí do kapsy i ostřílené kuchaře!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения