čtvrtek 30. listopadu 2017

Bezlepkova pekarna frydek

Kvalitní pečivo obohacené o pohankovou, bio lněnou vlákninu nebo vlákninu z jadérek hroznového vína, dalamánky, rohlíky, bagety, veky, ale také široký sortiment sladkého pečiva. Vláčná a pevná struktura. Náš chléb má pevnou a vláčnou strukturu velice podobnou klasickému žitnému kváskovému chlebu.


Výrobky, které si prostřednictvím eshopu zakoupíte, jsou určen převážně pro osobní odběr, případně rozvoz po Brně. Výroba čerstvého bezlepkového pečiva, bezlepkových dortů, moučníků a jiných dobrot.

Vše v prvotřídní kvalitě a čerstvě upečeno pro vás. Jak to u nás po rekonstrukci vypadá, se můžete přesvědčit sami. Bezlepkové pečivo vhodné pro celiaky.


Přijďte ochutnat naše pečené dobroty a také mexickou kávu a čaj ze Srí Lanky. Konečně pořádný pecen chleba, který je úplně bez pšeničného deproteinovaného škrobu! Medium Large Size Available.


Vyrábíme čerstvé bezlepkové pečivo,bezlepkové bagety, bezlepkové rohlíky,bezlepkové koláče,bezlepkové chleby,bezlepkové zákusky,bezlepkové dorty,bezlepkové těstoviny. Pekárny ve Frýdku-Místku a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Darvit - kukuřičné křupky, Miroslav Adamek - pekárna, Pekařství BOČEK Krmelín, s. Mouky z naší nabídky neobsahují lepek, jsou tedy vhodné pro celiaky a nevyvolávají žádnou alergii. Na našich webovkách samozřejmě najdete jaké dobroty pečeme a kde si je můžete zakoupit, ale také se dozvíte o nás spoustu dalších zajímavostí :-). Společnost Jizerské pekárny se svou více jak letou tradicí nabízí chléb a pečivo, cukrářské výrobky, knedlíky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Domácí pekárna by měla být flexibilní, jednoduchá na ovládání, ale hlavně by měla umět dělat výborný domácí chléb. Domácí pekárny Sana a Sage disponují řadou unikátních vlastností, které je řadí mezi nejlepší pekárny na trhu.


Nabízíme velký výběr bezlepkových potravin. Najdete u nás bezlepkové mouky různých druhů, pečivo, strouhanky, bezlepkové směsi na pečení a přípravu pokrmů, bezlepkové těstoviny a spoustu dalšího. Pečeme pro Vás chutné a zároveň zdravé koláče, kvasové chleby a pečivo, cukroví a další výrobky z celozrnné mouky v biokvalitě, a dále také sladké i slané pečivo bez lepku.


Již delší dobu funguje v Praze malá bezlepková pekárna „Sweet Life Gluten Free“, ale až nyní se mi ji podařilo navštívit. Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20! For A Limited Time Only.


Naše bezlepkové kaše v sobě snoubí netradiční cenné bezlepkové plodiny, jsou zcela nenáročné na přípravu a mají lahodnou chuť. Nakoupíte u nás chleba (i kváskový) a housky, sladký štrůdl, mazanec i muffiny. Pečujte o sebe - my pro Vás pečeme a vše Vám pošleme až domů!


Jsme malé rodinné pekařství v Praze na Zličíně, které se specializuje na výrobu zdravějšího mlsání a mlsání pro osoby se sníženou snášenlivostí na lepek a pro vegany. Pečeme slané i sladké, naší produkce je vhodné pro vegany a je vyráběno z BIO surovin.

Ke slazení používáme třtinovou šťávu a sirupy. Běžně pro vegany nabízíme např. U nás zjistíte, kam zajít na bezlepkovou pizzu, panini a další bezlepkové potraviny.


Nabídneme Vám restaurace, pizzerie a další gastro provozy nejen v Praze, ale v celé české republice. Eshop Obchod bez lepku - Hlavní stránka - vítejte v obchodě bez lepku, najedete u nás nejrůznější sortiment vysoce kvalitních bezlepkových potravin nejen pro celiaky. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения