čtvrtek 16. listopadu 2017

Stany pro 4

Stany pro 4

Stany, které najdete v nabídce našeho online obchodu, jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů. Od 3Kč doprava zdarma. Přemýšlíte o stanu pro 3- osoby? Nejvyhledávanější jsou turistické „univerzální“ stany vhodné pro různé outdoorové aktivity provozovaných během celého roku v různých klimatických podmínkách, kdy spolehlivost a životnost stojí na prvním místě.


Tyto stany jsou pravidelně testovány řadou cestovatelů a dobrodruhů. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Rodinné stany jsou nepřehlédnutelnou součástí většiny kempů.


Jsou to ty největší stany , které primárně slouží pro nocování hned několika lidí naráz. V jejich případě je kladen důraz na dostatečný prostor. A nemusí to být jen dvě oddělené ložnice, ale také předsíňky a ostatní úložná místa. Skladem 4modelů od oblíbených značek např. Stan pro 4 osoby disponuje 2 oddělenými ložnicemi pro maximální soukromí.


Stany pro 4

Outwell, Vango, Coleman. Je opatřen předsíní, která je ideální na odložení věcí. Součástí jsou 2 vchody a okna, která zajistí optimální odvětrávání.


Yate Stan Family je ideální pro rodinné dovolené. Ne každý stan je vhodný pro každou dovolenou. Některé se díky své konstrukci hodí spíše do kempu, s jinými můžete zdolávat vysokohorské vrcholy. INFO V POPISKU↓ Před tím. Stan Bolen je ideál mezi rodinnými stany.


Oblíbí si ho hlavně milovníci kempů, pro které je hlavně určen. Jistě ocení velkou předsíňku s pevnou podlážkou a se dvěma vchody, kde vše potřebné uskladní a ještě zde mohou pohodlně trávit čas při dešti či jiné nepřízni počasí. Nejmenší je stan pro jednoho nebo stan pro dva.


Stan pro osoby pohodlně pojme dospělé přenocující nebo menší rodinu. Součástí stanu pro osoby mohou být dvě místnosti, tedy ložnice a předsíň, a stany pro více osob jsou vybaveny více místnostmi. Jedná se o rodinné stany určené pro kempování.


Na této stránce najdete levné stany pro osoby, respektive všechny stany pro osoby seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Třídit: Nabídka stanů na kempování a turistiku, které vás překvapí svou kvalitou i cenou.


Doporučujeme také prohlédnout naší nabídku. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Zaberou větší plochu, zato jsou krásně prostorné a pohodlné. Pro svou vyšší hmotnost a větší objem jsou vhodné pro autokemping, kde nemusíte řešit každý gram a místo.


Od jednoduchých stanů pro nenáročné turisty nebo festivalové fandy, až po nadstandardní pohodlné tunelové stany se ložnicemi pro lidí, ve kterých můžete pobývat celé léto – široká nabídka stanů pro všechny kempaře, turisty, rybáře, skauty a kamarády táborových ohňů. Vyberajte si Stany podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения