čtvrtek 23. listopadu 2017

Jersey prostěradlo 200x220

Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Rozměr propínacích prostěradel bývá. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jersey prostěradlo 200x220

Dnes už si snadno vyberete z mnoha barev prostěradlo Jersey 200x2, které lehce navléknete na matraci, v barvách Vaší ložnice prostěradlo Jersey 200x2pro Vás. Ulehněte na napínací jersey prostěradla z prvotřídní 1 bavlny o vysoké gramáži. Jsou příjemná na dotek, prodyšná, vhodná pro alergiky, jednoduchá na údržbu, dlouho vydrží, nemačkají se.


Jak prát jersey prostěradlo. Drží se praktičnosti bavlněného ložního prádla i hygienických požadavků, proto jej můžete bez obav prát na 40°C, aniž byste tím jakkoliv poškodili jeho kvalitu. Jersey prostěradla nepotřebují žádnou zvláštní péči.


Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů.


Přejete si heboučké úpletové prostěradlo Jersey ? Froté prostěradlo žluté 200x2cm. Chcete koupit kvalitní jersey prostěradlo opravdu levně? Potřebujete oživit nudné povlečení?


Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Prostěradlo 200x2nabízíme v různém provedení. Vybrat si tak můžete napínací froté či jersey prostěradlo 200x220.


Kdo dává přednost luxusu jistě zvolí saténové prostěradlo o rozměru 2x 2cm. V naší nabídce naleznete také nepropustná a protiroztočová prostěradla. Na výšku boku matrace cm. Složení materiálu: bavlna (kvalitní česaná bavlna), elastan. Kvalitní české jersey prostěradlo 200x2cm.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Scanquilt prostěradlo jersey plus tmavě hnědé 200x2s gumou, 2x 2, hnědé, jerseyové Napínací bavlněné úpletové prostěradlo , které se snadno vypíná a není třeba ho žehlit.


Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní jersey prostěradlo. Jedná se o hladkou pleteninu, vyrobenou z prvotřídních 1 bavlněných přízí. Jersey materiál je velmi jemný, hebký a snadno se udržuje, doporučujeme ho ke všem druhům povlečení.


Zobrazení 1-z položek Back to top Kvalita českých lůžkovin byla vždy vyhlášená. I když se na trhu objevuje nespočetzahraničních značek, vsadit na českou kvalitu se stále vy. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Prodloužené velikosti postelí jsou v dnešní době běžná věc, sehnat na ně ale i odpovídající prostěradlo je někdy trochu náročné.


Materiál je elastický, nemačkavý, velmi snadno se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения