úterý 28. listopadu 2017

Desky plošných spojů

Plošný spoj, přesněji deska plošných spojů (zkráceně DPS, v angličtině PCB), je v elektronice deska určená k osazení elektronických součástek, které propojují vodiče vytvořené v tenké (ploché) kovové vrstvičce na povrchu desky. Výroba desek plošných spojů v Gatemě pokračuje bez výpadků, naše zákazníky obsluhujeme standardním způsobem, normálně vyrábíme. Ostatní naše divize (informační systémy, projektové poradenství, Apollon) fungují stejně dobře a plynule.


Desky plošných spojů

Kolegové jsou dostupní na e-mailech nebo telefonech. Jsme vám stále k dispozci. Seznamte se s rozměry a vlastnostmi plošných spojů , které vyrábíme. Díky vyvinuté výrobní technologii jsme schopni dodat vám jednostranné, dvoustranné a vícevrstvé (až vrstev) plošné spoje pro opravdu náročná řešení.


Při výrobě používáme materiál Cu laminace ve standardních tloušťkách. Vzhledem k rozsáhlým investicím jsme schopni po předložení dokumentace dodat velmi rychle hotový výrobek – tedy jakkoliv složitou elektroniku vyrobenou dle dokumentace zákazníka. Hlavní činností firmy HOKAMI je osazování desek plošných spojů (DPS) podle zákaznické dokumentace a kompletní servis v této oblasti. Existují různé rychlé a jednoduché metody výroby jednostranné desky plošných spojů i bez výrobce DPS po ruce.


Desky plošných spojů

Vedle frézování měděné folie to je např. Součástky se na desky plošných spojů pájí několika možnými způsoby. V praxi jsou nejpoužívanější pájení vlnou a přetavením. Každý způsob vyžaduje určité požadavky pro návrh desky a obrazce plošných spojů. Desky plošných spojů dodáváme standardně ve vakuovém balení s probalem v kartonovém obalu běžných rozměrů.


Na vyžádání přizpůsobujeme balení požadavkům zákazníka. Případné kazy je potřeba buď odstranit, nebo doretušovat přípravky pro výrobu a opravy desek plošných spojů , ap. Poznámka Je-li fólie po sejmutí žehličky i jen nepatrně zkroucená, znamená to, že je nastavena vysoká teplota a hrozí potrhání motivů plošných spojů.


Běžným standardem jsou pro nás desky plošných spojů , které mají obvody z obou stran desky a jež jsou vodivě spojeny pomocí prokovených otvorů. Univerzální deska plošných spojů. Je to deska s již předvrtanými otvory a měděnými ostrůvky různých tvarů. Vodivé cesty se vytvářejí spojením měděných ostrůvků pájkou nebo drátovou propojkou. Nejčastěji to jsou malé obdelníčky.


Prvním důležitým je fakt, že nabízíme součástky za skvělé ceny. U nás si vyberete ty nejlepší desky plošných spojů. Tyto desky jsou za skvělou cenu. Co vše si vyberete v této kategorii?


Musí být proto spolehlivé a odpovídat zvyšujícím se požadavkům na kvalitu, zatímco výrobní náklady se musí snižovat, ačkoliv se komplexita konečných produktů zvyšuje. Není proto divu, že se desky plošných spojů a jejich. Výroba plošných spojů , jednostranných i dvoustranných, bez prokovených otvorů.


Rychlé a levné plošné spoje. Na těchto stránkách mimo jiné naleznete jeho volně šiřitelnou podobu, aktuální instalační sady profesionálních verzí nebo řadu uživatelských knihoven. Osazování desek plošných spojů , Provádíme automatické a ruční osazování desek plošných spojů.


Shop online pro high-tech a kvalitní jednostranné PCB, oboustranné PCB, vícevrstvé PCB, hliníkové desky vyrobené v Číně od profesionálního výrobce PCB a dodavatele zde s okruhem Hongmy. SOS electronic je autorizovaný distributor KEYSTONE ELECTRONICS. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Dodáváme jednostranné, oboustranné a vícevrstvé desky plošných spojů s prokovenými, slepými a utopenými otvory. Dále nabízíme plošné spoje zhotovené na hliníkové podložce, frézované hliníkové čelní panely a laserem řezané šablony pro nanášení pájecích past. Specializujeme se na zhotovování DPS s povrchovou.


Desky plošných spojů

Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения