pátek 10. listopadu 2017

Stará dáma juventus

Stará dáma juventus

V polovině třicátých let 20. Tak tedy vznikla přezdívka “la Vecchia Signora”, která se do češtiny přeložila a ujala jako “ stará dáma ”. Kako prenosi „Gazeta delo sport“ Rugani je testiran 8. Iako su rezultati stigli isti dan. Prvu priliku na susretu vidjeli smo u 21. Matthijs de Ligt i dok je ukazivana pomoć defanzivcu Stare dame Lyon je došao do vodstva. Jinak ho můžeme znát pod nejčastějšími přezdívkami la Vecchia Signora (česky Stará dáma ), I bianconeri (bílo-černí) nebo zkráceně Juve.


Torina, poznatiji i kao Juve, najtrofejniji je i najpopularniji talijanski nogometni klub. Veoma smo srećni što smo nastavili partnerstvo sa Aliancom, jednim od najprisutnijih globalnih brendova u industriji profesionalnog sporta. Ovaj ugovor, kojim smo definisali šire aspekte saradnje, biće vidljiv svakog dana na treningu i tokom. AS Řím a jsou novými lídry tabulky.


Stará dáma využila sobotního zaváhání Interu, který pouze remizoval 1:s Bergamem, a po čtvrté výhře za sebou se ujala vedení s dvoubodovým náskokem. A zasto Dama a ne Gospodin? Potvrdio si moje pretpostavke. Reč je, dakle, o dokazanoj aljkavosti i jezičkoj nedoslednosti naših sportskih komentatora. Druga część Dama z tego pseudonimu to sposób, w jaki.


Stará dáma se s hráči a realizačním týmem dohodla na tom, že jim pozastaví mzdy za březen až červen. Klub spočítal, že tím ušetří milionů eur (miliardy korun). Pokud se přerušená italská liga znovu rozběhne, hráči platy dostanou. Naime, “ stara dama ” je rešena da ove sezone dogura daleko u Ligi šampiona, a žreb im je bio naklonjen pošto su za rivala u osmini finala dobili Lion kome ne cvetaju ruže ove sezone. Lazio ima odnosno osam bodova prednosti u odnosu na Juve i Inter, ali.


V tom čase by mal hviezdny zakončovateľ už 38. Domácí kapitán vstřelil poprvé v kariéře gól ve třech po sobě jdoucích ligových zápasech. Hráči AS dokonali obrat v druhé půli. V poslednom kole vyhrala „ stará dáma “ nad Atalantou Bergamo 3:a získala svoj 28. Za celú sezónu inkasoval len gólov.


Stará dáma juventus

Juventus vedl jen čtyři minuty. S tem so črno-beli znova skočili na vrh prvenstvene razpredelnice. Bio bi to veliki povratak u Seriju A. Naime, prema navodima španskih medija, šampion Italije je spreman da Barseloni ponudi dovoljno veliki novac da se pristane, ali opet ne punih 40. Kvadrado je ušao u kazneni prostor sa desnog krila i dodao Argentincu, koji se pored neshvatljivo pasivne odbrane gostiju, predvođene Pikeom, okrenuo i sa 7-metara iskosa mirno smjestio loptu u donji desni ugao. Verona je do tri boda stigla fantastičnim preokretom.


Stara dama “ je povela u 7. Cuadrado, a Lazio je brojčanu prednost iskoristio kada je Milinković-Savić (74′) nakon sjajnog proigravanja Luisa Alberta pogodio za 2:1. Celtic osvojio 1boda. Odmah posle poraza od Napolitanaca… Taman kada su nebesko-plavi izašli iz „crne serije“, vezali tri pobede i remi, stigao je Napoli, na to će da se nadoveže „ stara dama “. U prevodu – Lacio je već otpisan. Serije A ugostio Parmu, protiv koje je slavio pobjedu sa 2:1. Gosti su u nastavku uspjeli tek.


Stará dáma juventus

Ne samo što igraju sa Ajaxom koji je na papiru uz Porto najslabija ekipa u četvrtini finala, nego zbog toga što se mogu skoncentrisati isključivo na LP, jer su praktično već riješili pitanje pobjednika u Serie A. Oficiální název klubu sídlícího na severozápadě Itálie je Jeventus Football Club. Přezdívá se mu také „la Vecchia Signora“ v překladu Stará dáma , „I bianconeri“ v překladu bílo-černí a nebo jen zkráceně Juve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения