středa 22. listopadu 2017

Tištěné spoje

Nabízíme tištěné spoje , výrobu plošných spojů a osazování. Plošné spoje s garancí vysoké kvality zpracování. Zakrytí motivu plošného spoje (vodivých cest a plošek, které mají na plošném spoji zůstat) leptuvzdornou vrstvou V amatérských podmínkách se k zakrytí motivu plošného spoje používají rychleschnoucí laky nanášené ručně.


Existují i předem připravené přířezy základního materiálu pokryté světlocitlivou vrstvou. Moderní počítače by nemohly existovat bez prvních doma vyrobených prototypů. Jak si můžete i sami připravit tištěný spoj pro takový počítač Vám vysvětlí Ing.


Využijte tištěné spoje nejvyšší evropské kvality. Svým zákazníkům nabízíme jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé varianty. Dodáváme DPS od tradičního výrobce ZVT Print Banská Bystrica. Pro malé obvody je nejsnazší nakreslit fixou požadované spoje a zbytek měděné plochy vyleptat. U složitých nebo hromadně vyráběných obvodů je lepší použít leptání fotocestou z počítačem natištěné předlohy a samotné rozmístění součástek navrhnout ve specializovaných programech.


Tištěné spoje

Aktuální katalog firem v kategorii tištěné spoje. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Jsme česká firma se specializací na plošné spoje , jejich dodávky, osazování a pájení.


Tištěné spoje osazené také dokážeme testovat, oživit i opravit. Nedílnou součástí je i nákup elektronických součástek a dodávky šablony pro tisk pasty a lepidla pro SMT osazování. Připravíme si motiv plošného spoje , tak abychom jej mohli vytisknout na laserové tiskárně. Stačí i obyčejná tiskárna, ale vždy jsme dávali co nejsytější tisk, aby bylo toneru na papíře co nejvíce.


Tištěné spoje

Dále čím je větší rozlišení tisku, tak tím je možné vyrobyt jemnější DPS. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Jistě, můžete využít jízdní řády v tištěné podobě, ale v době internetu jde pouze o náhradní řešení, které řeší spíše krizové situace, kdy nemáte po ruce internet.


Dnes můžete mít kvalitní aplikaci jízdní řády na mobil (tablety, mobilní telefony), případně vyhledávat autobusové spojení na PC. Navrhujeme a dodáváme kvalitní tištěné spoje jednostranné, dvoustranné i vícevrstvé v bezolovnatém provedení. Výroba plošných spojů fotocestou, jednostranných i oboustranných, vrtaných, bez prokovených otvorů.


Důlčíkování je jedním z kroků při výrobě plošného spoje. Bude Vám k tomu obyčejné kladivo a důlčík. Pozor na přílišnou sílu, důlčíkování je přesná a. Dodáváme desky s tištěnými i plošnými spoji nejvyšší evropské kvality. Jako výhradní zastoupení tradičního výrobce DPS (desek plošných spojů) vám garantujeme rychlost a přesnost dodávky. Jsme číslo jedna ve výrobě prototypových desek.


Rychlé a levné plošné spoje. Spoje se vyhledávají na základě zadaného data a času. Můžete přidat přestupní nebo průjezdní místa, hledat jen přímá spojení, vlaky bez povinné rezervace, nastavit minimální čas na přestup, přidat maximální počet přestupů, zaměřit se jen na bezbariérová spojení, na cestování s kolem či dětmi. Zenith PCB má kreslení schémat, návrh desky bez autorouteru a prohlížeč Gerber dat. Je záměrně omezen na max.


DRC, vypočítává šířku plošného spoje v závislosti na intenzitě proudu, má i export do IDF pro 3D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения