pátek 17. listopadu 2017

Papírové ručníky zz zelené

Nejprodávanější dvouvrstvé skládané papírové ručníky ZZ vyznačující se velmi dobrou kvalitou. Papírové ručníky jsou vyrobeny ze 1 recyklovaného materiálu. Vhodné do všech zásobníků na ZZ ručníky.


Váha jedné krabice je cca kg. Utěrky s nejnižší cenou na trhu. Nabízíme nejen papírové ručníky skládané či v roli, ale také zásobníky na papírové ručníky. Držák papírových ručníků může mít různý design a může být vyroben.


Nejčastěji používané v komerčních prostorách , restauracích , kuchyních , úřadech apod. Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené. V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením.


Klasika jsou zelené jednovrstvé ručníky , oblibu si také získávají kvalitní celulózové ručníky v bílé barvě. Hygienické papírové ručníky ZZ do zásobníků. Naše nabídka je široká a jistě bude obsahovat zboží i pro Vaši potřebu, třeba to budou úzké. Skládané jednovrstvé papírové ručníky do zásobníku. Vysoce hygienické, bez nutnosti odtrhávání, dávkováno zásobníkem po kuse, recyklované.


Vyrobeno v ČR, cena za balíček, balíček obsahuje 2kusů, prodej. V nabídce našich hygienických potřeb naleznete dva typy papírových ručníků – v rolích a skládané, které jsou určeny pro zásobníky. Ručníky papírové skládané ZZ zelené 250ks: Vybrat jiný produkt. Prohlédněte si produkt od stejné značky Prohlédněte si další produkty ze stej. Veškeré informace o produktu.


Pro zásobníky systému H3. Praktické papírové ručníky vhodné do zásobníku. Rozměry ručníku 25xcm. Zelené , recyklované, 1-vrstvé. Více informací Dostupnost: Skladem.


Přidat do seznamu přání Více. Karton obsahuje balíčků - celková hmotnost kg. Díky tomu, že dvě vrstvy recyklovaného papíru jsou slepeny k sobě, se zvyšuje jejich pevnost, savost a odolnost. Jsou velmi pevné, netrhají se a nezapáchají, nejsou průhledné. Ručníky jsou vhodné do restaurací, škol, sportovních zařízení nebo nemocnic.


Při objednávce větší než 2ks kartonu bude k přepravě započítán příplatek za atypický balík. Objednat lze pouze celá balení. Tyto ručníky bez nutnosti odtrhávání jsou zásobníkem dávkovány vždy po jednom kuse, přičemž vždy hned připravují k odebrání další kus. Papirove rucniky ZZ 2zelene.


Vzorková prodejna - Jateční 1Zlí. Katrin CZ - Autorizovaný prodejce Katrin v ČR!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения