pondělí 27. listopadu 2017

Oprava ledniček praha

Provádíme servis a opravy chladniček a mrazniček všech značek a typů v domácnostech i firmách. Opravy ledniček a chladniček. Servis chladniček, ledniček Praha.


Naše firma sídlí v Praze, městské části Praha 6-Břevnov, ale působí také po celé Praze a okolí. Většinu oprav zajistíme nejdéle do hodin od Vašeho zavolání. Můžeme se pochlubit týmem zkušených techniků s certifikáty pro provádění oprav chladniček.


Jsme schopni zajistit výrobu atipických těsnění na míru dle Vašich požadavků pro zařízení, pro které již těsnění není běžně na trhu. Ceník servisu chlazení a opravy chladniček a ledniček. Cena za opravu se skádá z ceny za náhradní díly, ceny za práci a ceny za dopravu - jízdného. Za jednu zakázku platíte dopravu pouze jednou. To znamená, že v případě, že potřebný náhradní díl nemáme k dispozici, opakovaný výjezd už je bezplatný.


Při opravách na území hl. Prahy účtujeme jednotné jízdné 3Kč vč. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.


Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu ledničky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat ledničku, na co nezapomenout a na jaké parametry se. Specialista na chladicí zařízení.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Hlavní město Praha - Najisto. Záruční doba námi dodaných dílů je měsíců. Dále poskytujeme prodej nových chladniček a mrazniček z katalogů. Odvoz starých ledniček a dovoz zakoupených výrobků z velkoskladu je zdarma.


Poradíme Vám při nákupu, přístroje. Informace o našich službách lze získat také přes on-line formulář a na e-mailu. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.


Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky ledniček , praček, myček, sušiček, vestavěných spotřebičů, varné techniky, karem, bojlerů a topidel. Provádíme záruční a pozáruční opravy praček, myček, sušiček, sporáků, pečících trub, varných desek a digestoří v Praze a Středních čechách.


Sháníte servis či náhradní díl ke spotřebičům Whirlpool, Hotpoint, Indesit nebo Bauknecht? Provádíme opravy a montáže chladicích boxů, vitrín a mrazicích zařízení, autoklimatizací i do autobusů. Potřebujete opravit myčku, pračku nebo třeba ledničku? Obraťte se na nás, působíme v Praze a provádíme kvalitní elektroservis domácích spotřebičů za příznivé ceny.


Nechceme z Vás tahat peníze, proto když zjistíme, že oprava se nevyplatí, rádi Vám nabídneme nové zboží za velice výhodné ceny. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. EXPRES - oprava a prodej chladniček, mrazniček a ledniček. Pakliže nebudeme moci Vaši pračku opravit, za náš čas neplatíte.


V případě koupi nové pračky Vám poradíme vhodný model.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения