čtvrtek 2. listopadu 2017

Scholl pilnik na nehty

Přirozeně pěkné a lesklé nehty na nohou vyniknou na hladkých a krásných chodidlech. Pro přirozené, zdravě vypadající a lesklé nehty je tu elektronický pilník na nehty Scholl. Lesklé, hladké a přirozené – tak vypadají krásné nehty na nohou a na rukou! Udržujte i ty své v nejlepší formě s produkty Scholl z řady pro péči o nehty.


Scholl pilnik na nehty

Jak pilovat, brousit a leštit nehty na rukou i nohou pomocí elektrického pilníku od Scholl , aby vaše nehty vypadaly jako po návštěvě kosmetického salonu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Scholl Velvet Smooth elektrický pilník na nehty modrý.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Brusky a elektrické pilníky na paty SCHOLL skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových.


Scholl pilnik na nehty

Lze jej použít na ruce i nohy, součástí balení jsou hlavice pro broušení, pilování a leštění. Elektrický pilník na nehty Velvet Smooth Electronic Nail Care System z portfolia renomované značky Scholl ve třech krocích pečuje o krásu nehtů rukou i nohou. Nabízíme ve dvou barevných variantách - modrý a růžový.


Jsem velmi spokojená, neměnila bych. Scholl na nohy – pro krásná chodidla nejen do letních sandálků. Stydíte se vyzout boty, neradi nosíte otevřenou obuv a kvůli rozpraskané a ztvrdlé kůži na patách se necítíte komfortně? Krok 1: Nasaďte na pilník pilovací hlavici, pilník zapněte nastavením na jednu ze dvou nabízených rychlostí a pečlivě pilujte nehty do požadovaného tvaru.


Krok 2: Nasaďte na pilník brousicí hlavici k vyrovnání nedostatků a vyhlazení povrchu nehtu. Nehty tak připravíte na třetí krok. Pravidelná péče o nohy je důležitá, jako prevence proti suché kůži, nebo proti vytvoření mozolů na chodidlech.


Pokud chcete mít krásné a pěstěné nehty , pak máme pro Vás novinku značky Scholl. S tímto pilníkem budete mít dokonale vypadající a lesklé nehty , lze ho použít na ruce a nohy, součástí balení jsou hlavice - 1. Snadno ovladatelný přístroj, se dvěma rychlostními stupni. Hlavy lze jednoduše nasadit na příst. Funguje na jednu tužkovou baterii (AA), která je součástí balení.


Scholl pilnik na nehty

Pro zdravý vzhled a lesk nehtů bez námahy. Elektronický systém péče o nehty Velvet Smooth od značky Scholl vám přináší elektrický pilník na nehty se třemi různými hlavicemi k pilování, broušení a leštění nehtů na nohou i na rukou. Vaše nehty získají přirozený a zdravý vzhle není potřeba poté používat čirý lak na nehty.


Díky jeho snadnému použití. Ergonomický dizajn pre použitie na nechty na nohách a na rukách. Nakupujte Scholl kleštičky na nehty z vybraných e-shopů. Najít nabídky na Scholl kleštičky na nehty nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Scholl kleštičky na nehty , Chci.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения