čtvrtek 16. listopadu 2017

Cetris desky montáž

V tomto seznamu montážních firem najdete po zadání výběru kraje pro Vás nejbližšího proškoleného partnera. Fasádní sytém VARIO (přiznaná svislá i vodorovná spára) Tento list doplňuje platný technologický postup montáže – viz. Nápady nejen pro kutily.


Poradnik instrukcja montażu podłogi z płyt OSB KRONOPOL fachowa animacja remontowa domu mieszkania - Duration: 3:23. Get without the ads. Skip trial month free.

CETRIS cementotřísková deska CETRIS. Unsubscribe from cementotřísková deska. Fixa-ce je zajištěna stažením desek k podložce páskou příčně, podélné páskování se provádí jen na přání zákazníka. V kombinaci s tepelně izolačními materiály vytváří podlahovou konstrukci s požadovanými izolačními vlastnostmi i ochranu proti ohni.


Nátěr nemá specifikovaný barevný odstín, požadavek na provedení. Desky jsou určeny jako víceúčelový konstrukční materiál tam, kde je požadována odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost. Jsou nehořlavé, mrazuvzdorné a zvukově izolační.


Montáž opláštění budov, hal a dalších objektů.

Cementotřísková deska s hladkým cementově šedým povrchem a třídou reakce na oheň A2. Cetris Finish – cementotřísková deska. Z požárního hlediska jsou desky určeny pro obklady ocelových nosných konstrukcí v rozsahu R až R1(R180), dále pro montáž požárně.


Jsou lehčí než jejich předchůdci, jimiž byly cementovláknité desky. Také jsou pevnější a odolnější proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním než tradiční štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Samotný nátěr je možné provést válečkem, štětcem. PC desky se zásadně montují do systému beztmelého zasklení pomocí originálního příslušenství pro montáž.


Pro montáž desek ke konstrukci v žádném případě nepoužívejte sklářský nebo jiný tmel. Při montáži lze na stranách přístřešku desky přesadit s ohledem na tloušťku desek. Tvrzený hrot umožňuje aplikaci šroubu do tvrdé cementotřískové desky , samořezný dvouchodý závit pak zapuštění.


Jaká je životnost této konstrukční desky ? Nehrozí rozvláknění nebo degradace vlivem povětrnostních podmínek? Dobrý den,pokládám doma podlahu z cetris desek, ale nevím si rady se sešroubováním desek k sobě. Mám šrouby přímo na cetris desky 2x35mm desky jsou 12mm silné.


Vrchní desku předvrtávám vrtákem 4mm, jak se má, ale při dotahování šroubu se vždy srthne závit v desce, co stím? Zkoušel jsem i předvrtávání menším. Nevyužité předvrtané otvory, nebo jednotlivé spojovací prvky je rovněž třeba zatmelit.

Větší nerovnosti by se měly před tmelením. Současný výrobní sortiment zahrnuje na dvě desítky různých variant cementotřískových desek, které se liší pouze různým opracováním, strukturou či povrchovou úpravou. Ale to už se dostáváme k samotné pokládce podlahy z OSB desek.


Zaměříme se přitom na interiér. Asi dva dny před samotnou montáží je vhodné desky přinést dovnitř, aby srovnaly svoji vlhkost s vnitřním prostředím místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения