čtvrtek 23. listopadu 2017

Háčkování pro začátečníky čepice

Jak uháčkovat čepici pro začátečníky. Ať už chcete ušetřit na doplňcích trochu peněz nebo chcete vyrobit vlastnoruční dárek na míru pro kamarádku, háčkování čepice je výborný koníček. Toto je velice efektní a trendy čepice s bambulí, která vůbec není tak těžká na uháčkování, jak by se mohlo na první pohled zdát.


Vzorek tvoří černé nebo bílé zoubky, podle toho jakou stranu nakonec použijete. Háčkujeme jen krátký a dlouhý sloupek.

Velmi povedený video návod se slovenským komentářem na háčkování čepičky pro začátečníky , kteří se háčku chopili teprve před nějakou chvílí. Samozřejmě si nemyslete, že výsledná čepička bude méně kvalitní nebo nefunkční, právě naopak. Při háčkování budete používat jen krátké sloupky a tak Vám.


Objevili jste kouzlo háčkování teprve nedávno a rádi byste se naučili této ruční práci? Kategorie háčkování pro začátečníky je přesně pro vás. Najdete zde návody a videa od základních kroků až po háčkování jednoduchých čepic nebo rukavic. Kurz háčkování - košík háčkovaný ze špaget z tričkoviny 1.

Crochet basket - Duration: 26:20. Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky , ale i pokročilé. Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat? Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala.


Návody a videa na háčkování. V dnešním návodu si spolu uháčkujeme improvizovanou ochrannou pomůcku – roušku na obličej. Roušku vždy podšijeme bavlněnou látkou, aby byla účinná a dodržujeme hygienická pravidla.


Chcete se naučit háčkovat a hledáte návody pro začátečníky a návody zdarma pro vaši inspiraci? Velmi efektní jsou háčkované aplikace, vsadky, háčkované knoflíčky nebo háčkované vánoční. A naši „ginomanii“ završíme tímto jednoduchým kouskem do miminkovského šatníku. Takže u jedné čepule určitě nezůstane.


Spotřeba je také velmi „přátelská“ – necelé klubíčko. Háčkování s Ginou Tropical totiž náramně baví. YarnArt Gina Tropical je novinkou pro.

Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Já jsem střihový dílec nezkracovala vůbec a ponechala jsem ho v původní délce. A další čepice podle tohot. Kulišanka Joyfull pro dospěláky.


Háčkovaná čepice pro pány a velké… Prohlédnout. Dámská háčkovaná čepice kulich-ušanka. Bambusová homeleska v melíru. Videonávod jak uháčkovat čepici Puff Stitch pro dospělé zobraziť viac.


Vítejte v kouzelném barevném háčkovaném světě, plném originálních nápadů. Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky, nášivky - aplikace a brože, čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku. Pokud se chcete naučit plést nebo se jenom zlepšit, podívejte se na návody na pletení zdarma na Prošikulky.


Jednotlivé záznamy s odkazem jsou do tohoto katalogu ručně přidávané, kontrolované a aktualizované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения