středa 22. listopadu 2017

Pánve tescoma

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve , grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni.


Pánve tescoma

Někdy se jí sice říká čínská pánev, ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné.


Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Hluboké pánve z řad GrandCHEF, SmartCLICK i PRESIDENT s prvotřídním antiadhezním povlakem, které lze využít na všechny typy ohřevu.


Vsaďte na českou kvalitu i vy! Univerzální pánve jsou v kuchyni nepostradatelné. Vyberte si z nabídky kvalitních produktů značky TESCOMA pánev se špičkovým antiadhezním povrchem a celou řadou praktických vychytávek.


Kuchyňské pánve Vybíráte novou pánev, nebo rovnou celou sadu pánví? CZ najdete pánve od časem prověřených výrobců jako je Tefal, Tescoma , Lamart a mnoha dalších. Pro jaký styl úpravy pokrmů budete pánev potřebovat? Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev, která je vhodná do trouby.


Masivní pánve s indukčním dnem z nerezavějící oceli a prvotřídním keramickým antiadhezním povlakem. Opatřeno ergonomickou rukojetí s protiskluzovou povrchovou úpravou. Vysoce kvalitní pánev s indukčním dnem z nerezavějící oceli a prvotřídním keramickým antiadhezním povlakem, opatřeno masivní ergonomickou rukojetí. Vhodné pro všechny typy.


Pánve PRESIDENT mají speciálně upravený povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene. Proto v nich můžete intenzivně smažit i na minimálním množství oleje. Připravené maso bude díky speciálně strukturovanému povrchu pánve vždy rovnoměrně propečené, vláčné a křehké.


Pánve tescoma

PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky. Jestliže živíte velkou rodinu a chcete jí dopřát nějaký ten chutný asijský pokrm, zcela jistě oceníte služeb pánve Tescoma PRESIDENT.


Druhý model zavedeného výrobce v kategorii Wok pánví boduje svými výbornými vlastnostmi. V prvé řadě musíme zmínit snadnou manipulaci. Vybírejte si Pánve Tescoma podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pánve tescoma

Větší výhodu mají pánve opatřené pokličkou, ale není to nějaký zásadní problém, protože většinou se dají poklice dokoupit. Jelikož jsou pánve Tescoma oproti jiným značkám na trhu dražší, můžete vyvužít i slevového kódu. Povede se vám tak ušetřit pár korun navíc.


Masivní pánev s unikátním antiadhezním povlakem, pokrmy se na zvrásněném povrchu s charakterem neleštěného přírodního kamene propékají rovnoměrně, bez připal. Je opatřena dobře viditelným „Signal indikátorem teploty uvnitř pánve - jakmile se na kovové části rukojeti místo tmavého proužku objeví logo tescoma , začněte smažit a. Masivní odlévaná pánev s profilovaným dnem pro grilování. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Pánve tescoma

S prvotřídním antiadhezním povlakem a dnem z nerezavějí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения