úterý 21. listopadu 2017

Irobot braava 390 turbo

Robot Braava 390T is the high end model in the iRobot’s Braava line of floor mopping robots. It impresses with its ease-of-use and versatility, restoring the bright shine to all different kinds of hard floors (e.g. tiles, laminate, parquet). Robot Braava Jet 2Robot mopa, Pequeño, ágil, útil y eficiente con una limpieza realmente buena - Duration: 3:48.


Komplektācijā ir iekļautas divas sausās un divas mitrās uzkopšanas lupatiņas. Ziloņkaula baltā krāsā. Darbojas praktiski bez skaņas. Роботът не е чисто нов.


Porównaj ceny ofert w sklepach. Díky čisticím režimům se přizpůsobí všem typům podlah. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Irobot braava 390 turbo

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Braava 3Turbo se již po hodinách nabíjení může znovu pustit do úklidu vašich podlah.


Pomocou handričiek z mikrovlákna alebo jednorazových handričiek môžete mopovať na sucho, alebo mopovať na vlhko všetky pevné podlahy vo vašej domácnosti. Technologie NorthStar vysílá signál, pomocí kterého robotický mop pozná svou aktuální polohu v místnosti a hlavně místa, která zbývá uklidit. Do dnešného dňa robotické vysávače Roomba a mopy Braava zmenili život už viac ako miliónom užívateľov na celom svete. Roboty iRobot pravidelne víťazia v testoch a získavajú prestížne ocenenia.


Technológia NorthStar vysiela signál, pomocou ktorého robotický mop spozná svoju aktuálnu polohu v miestnosti a hlavne miesta, ktoré zostáva upratať. Pomocí ní se dokáže Roomba série 9orientovat po celé domácnosti. Využívá patentovanou technologii společnosti iRobot s názvem vSlam, díky které vytváří orientační body ve svojí prostorové mapě, takže přesně ví, kde už byla a na kterých místech je třeba ještě uklidit. Irobot Braava 3auf GigaGünstig, die Website, um Preise zu vergleichen!


Máme domácí zvíře a malé dítě, pro mě to je velká pomoc při udržení čistoty a mám víc času na malého. Asi to není na hodně zašlou špínu, ale spíše pro pravidelné uklízení. Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott ragyogó fehér padlótörlő robot! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Irobot braava 390 turbo

Splňte si svůj sen, přenechejte s plnou důvěrou úklid výkonnému pomocníkovi. Využijte volné chvilky k oddechu a relaxaci a vychutnávejte si zářivě čistý domov bez jakékoliv námahy. Dva čisticí režimy v kombinaci s opakovatelně použitelnými utěrkami z mikrovlákna umožňují podlahu jak vytírat, tak zametat, ať už se jedná o dlažbu, lino nebo plovoucí podlahy. Využite voľné chvíľky na oddych a relaxáciu a vychutnávajte si žiarivo čistý domov bez akejkoľvek námahy.


Braava 3does not have charging contacts on the back, so it cannot be used with the Turbo Charge Cradle. What kind of floors can Braava clean? Braava is designed exclusively for hard-surface floors.


Irobot braava 390 turbo

It works on virtually any hard flooring including woo tile, vinyl and laminate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения