úterý 14. listopadu 2017

Opravy praček

Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Pračky opravujeme v Praze už let. Opravujeme pračky všech značek.


Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Praha a okolí od 50kč.

Zajišťujeme kompletní pozáruční servis praček , myček a sušiček, a to všech typů a značek. Kromě výše uvedeného se také specializujeme na prodej domácích spotřebičů. Poradíme Vám jestli se oprava pračky vyplatí, v opačném případě Vám pomůžeme s výběrem nové pračky. OPRAVY PRAČEK A MANDLŮ - PAVEL HANUS. Po zadání opravy , Vás bude telefonicky kontaktovat náš operátor, který s vámi potvrdí termín opravy.


Pozáruční servis praček , mikrovlnných trub, sporáků, ostatní dle dohody. Pardubice, Chrudim, Holice a blízké okolí. Chcete získat kvalitní opravu pračky (myčka, sušička atd.) v Praze, chcete profesionálního opraváře, který váš problém rychle a efektivně vyřeší?

Možnost online objednání. Poskytujeme kompletní servis. Máme vlastní sklad originálních náhradních dílů. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská.


Nejčastěji se jedná o z. Břehy – Sporák Hodnocení: Dekujeme za servis, vše maká! Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností.


Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad. Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude. Většina oprav přímo u zákazníka doma. Zajišťujeme opravy praček a sušiček včetně demontáže, samotné opravy , zajištění náhradních dílů, zpětné montáže, zapojení a vyzkoušení přímo u zákazníka.


V první řadě Vás navštívíme a provedeme diagnostiku. Pokud to bude možné, pračku opravíme na místě. V případě, že bude potřeba vyměnit vadný díl, sdělíme Vám předběžnou cenu náhradního dílu, který máme většinou skladem. Mimo opravy praček u nás naleznete i mnoho jednotlivých položek různého sortimentu bílé techniky za akční ceny - od levnějších cenových kategorií až po dražší a komfortnější zboží pro náročné.


Naše specializovaná prodejna elektrospotřebičů neustále zkvalitňuje své služby.

Důkazem toho je stále větší. Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček. Působíme v oblastech Brno, Tišnov, Velká Bíteš, Kuřim, Veverská Bítýška, Rosice a okolí těchto měst.


Zajišťujeme opravy elektronických modulů, odborné zapojení nových automatických praček , myček a sušiček, opravy na místě, případně odvoz do servisní dílny, prodej náhradních dílů. Naši spokojení klienti a dlouholetá praxe je důkazem, že své služby poskytujeme kvalitně a precízně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения