čtvrtek 23. listopadu 2017

Dreveny podnos

Dreveny podnos

Jedná sa o pevný a kvalitne spracovaný výrobok za akčnú cenu. Vo väčšom množstve vhodné tiež na použitie do gastrozariadení. Praktický doplnok do každého bývania, ktorý oceníte po celý rok. Tým vznikne malý odkladací stolík pre najrôznejšie drobnosti.


Dreveny podnos

Ideálna na aranžovanie sviečok, sušených kvetín a ikeban. Klasický drevený podnos (veľkosti). Drevený rovný podnos s bočnými rukoväťami. Dřevěný servírovací podnos ses tojánkem je malován barvami na dřevo, patinován a přelakován pro snadné otírání.


Tác je ideální třeba pro nemocné, kdy se vytáhnou nožky a na tácu lze pohodlně jíst, psát, malovat či jinak hodovat v posteli. Také je výborný na romantické snídaně do postele. Stylový dřevěný podnos z jednoho kusu bukového dřeva, díky kterému se i obyčejné jídlo stává neobyčejným zážitkem.


Dreveny podnos

Chráněno impregnací, která zabraňuje absorpci vlhkosti. Ideální pro ovoce, sladkosti, hlavní chod apod. Díky dřevěnému nádobí se i obyčejné jídlo stává neobyčejným zážitkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krásný dřevěný podnos ve tvaru hvězdy vhodný na svíčku, k nadekorování­. Barva : bílá, okraje hvězdy jsou stříbrné. Jedálenský podnos značky Due Esse je vyrobený z dreva s tropickými motívmi, ako sú palmové listy a plameniak.


Servírujte s ním raňajky do postele či šálku kávy vonku na terase. Pri nepoužívaní môže poslúžiť aj ako štýlová dekorácia. Bílý dřevěný podnos na květiny.


Elegantní podnos nejen pod květináč. Ošetřeno ochranným nátěrem, který pomůže ochránit dřevo před nežádoucími vlivy špatného počasí. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.


Dreveny podnos

Ručne robený drevený podnos na servírovanie. Kožená baristická zástera čierna Baristická zástera ručne vyrobená zo 1 hovädzej kože je odolná a pružná, nosením sa tvaruje a prispôsobuje používateľovi. Tento podnos bude vašou pravou rukou v kuchyni. Kartónovú podložku vždy prilepím o podnos obojstrannou lepiacou páskou. I keď poprosím, aby podnos nečistili, že si ho ocistím sama (rozpúšťadlo, potom lieh, nakoniec voda), obdarovaný (tortičky nerobím na predaj) mi prinesie podnos vyčistený a samozrejme, pekne doškriabaný.


Velký dřevěný podnos , vhodný pro práci s Montessori pomůckami. Kvalitní dřevěný podnos s možností vlastního designu. Vytvořte si kuchyňský doplněk přesně podle svých představ. Každá vaše návštěva bude žasnout hned při servírování kávy či malého občerstvení nad vašim designovým dřevěným podnosem, na kterém můžete mít zvěčněnou jakoukoliv fotografii, nápis, nebo vaši oblíbenou grafiku. Servírovací podnos z prírodného hladkého dreva na servírovanie pochutín.


Prekvapte svoju polovičku raňajkami do postele! Dřevěný podnos kulatý vhodný na svíčky, k nadekorování­. Podnos na servírovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения