pátek 10. listopadu 2017

Sypací vozík

Sypací vozík

Profilovaná kola nabízí optimální přilnavost na všech površích při všech typech aplikace. S dvojitým táhlem můžete. Sypací vozík XL má navíc krycí desku pro přesný rozptyl v rozích.


Posuvný dávkovací mechanizmus v. Dom a záhrada - Sypaci vozik bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Možnost nastavení množství posypu.


Kapacita kontejneru l. Posypové vozíky a rozmetadlá. V závislosti na ročnom období i súčasnej potrebe ho možno použiť pri siatí, hnojení alebo solení v zimných mesiacoch. K rozptylování hnojiv, semen, vápna, posypové soli a písku pomocí volně se otáčejícího kot. Náš vozík je vhodný pro domácí i profesionální použití. Hecht 2je praktický posypový vozík , který najde využití v každé zahradě.


Sypací vozík

Je vhodný především pro aplikaci osiva a hnojiva, v zimních měsících lze využít i pro sypání soli na chodníky a cesty. Intenzita posypu je nastavitelná jednoduše jedinou pákou. Obsah zásobníku je l, šířka posypu cm.


GARDENA sypací vozík L je optimálně vhodný pro rozptyl hnojiv nebo posypových materiálů na středně velkých plochách. Jednoduché vykonávanie posypov obtsarajú rozmetadlá a posypové vozíky. Užitečným pomocníkem k tomu jsou zajisté sypací vozíky, které vám přinášejí efektivní a zároveň expresní řešení pro váš trávník. Tyto sypací vozíky umožňují jednak přesné dávkování hnojiva či semen na dosévání, jakož i kontrolovaný chod vozíku tím správným směrem. Sloužit vám na to bude i. Víceučelový sypací vozík Multi Spreader 1pro ATV čtyřkolky.


Sypací vozík

Univerzální sypací vozík je tudíž možné používat celoročně. Rozmetací kotouč distribuuje posypový materiál dokonale rovnoměrně a čistě. Výber Záhrada a voľný čas. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu Všetky uvedené ceny sú v. Vďaka precíznemu vyhotoveniu je zaručený vždy rovnomerný posyp so šírkou až m. Zjednodušte si práci při hnojení, zasévání, vápnění i zimním posypu chodníků. Mají rovnoměrný rozptyl a přesné dávkování ať už jde o semena, vápencovou drť nebo hnojivo.


Kolečka jedou vzad na volnoběh. Skladem - ihned k odeslání. VERDEMAX sypací vozík rotační. Prodám soubor nevyužitých zahradních strojů a vybavení.


Krycí panel na rozmetacom kotúči umožňuje presný rozptyl posypového materiálu bez toho, aby musel zasahovať užívateľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения