čtvrtek 2. listopadu 2017

Hotel pivovar polička

Disponujeme sedmnácti pokoji různých kategorií, celkem lůžky. Pokoje mají vlastní sociální zařízení a televizi (kromě turistické kategorie), na všech pokojích je možné připojení k internetu. It offers nicely furnished rooms and features an on-site restaurant serving Czech cuisine.


All rooms have a heating, TV and a private bathroom with a shower. In summer, guests can relax on the terrace. K pohodlnému ubytování turistů i rodin s dětmi je připraveno útulně zařízených pokojů kategorie Standard s vlastní koupelnou a Turistik se společnou koupelnou na chodbě.


Všechny pokoje jsou vybaveny TV, topením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Historické jádro je městskou památkovou zónou. Prodejní cena piva se řídí dle standardního ceníku pro drobný prodej Vaše objednávky přijímáme na tel. A bus stop lies within km of the hotel. Trains stop km from the hotel.


Best prices, no additional fees paid directly to hotel. Všetky izby majú kúrenie, TV a súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. For bookings after this date please choose from a free of charge cancellation offers. Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online.


Ubytování v hotelu Pivovar. Dvoulůžkové pokoje a apartmán mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, TV a Wi-Fi internetovým připojením. Turistické dvoulůžkové pokoje mají společné sociální zařízení na chodbě.


The venue comprises nice rooms. Full information: rated 7. Cena za ubytování již od Kč. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Same or lower price guaranteed. Hotel nabízí pohodlné ubytování i restauraci zaměřenou na českou kuchyni. Restaurace Plůtek Palackého nám. Změna názvu na Plůtek byla zásadní pro uchopení konceptu restaurace, který je velmi propojený s myšlenkou správně čepovaného piva.


Polička a blízké okolí. It offers simply furnished rooms and features an on-site restaurant, serving Czech cuisine. Some rooms come with a TV and a private bathroom with a shower. This site uses cookies for analytics, social media features, advertising, and personalization. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies.


Telefoniczna rezerwacja. Najlepsze ceny bez dodatkowych opłat. Parking is available on site. The hotel is a high, seven-storey building.


Hotel Pansky Dum is located in the center of Nove Mesto na Morave and is one of the historic treasures of the city.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения