pondělí 20. listopadu 2017

Tekutý vosk na auto

Tekutý vosk se chemicky naváže na karoserii a poskytne ji tzv. Vosk navíc ucpává tzv. Renovuje lak, zvýši lesk, chráni pred nečistotami, vodou, mastnotou, hmyzom. Ochranná vrstva je vysoko hydrofóbna, chráni pred usadením nečistôt v mikropóroch materiálu.


Tým uľahčuje následné čistenie bez vysokej mechanickej námahy. Vyberte si prostředek, který osvěží, rozzáří a ochrání celý váš vůz! Lakované části, ale i skla, zrcadla, gumu, plasty nebo chromované části můžete ošetřit jediným přípravkem. Tekutý nano vosk na se jednoduše nanáší, a kromě okamžitého efektu aktivně chrání před vznikem nových škrábanců a oděrek.


Má vynikající odolnost vůči UV záření. Tento proces trvá cca – sekúnd. Znovu opláchnite tekutý vosk tlakovou vodou ( tento krok nie je nevyhnutný ). Ma-fra Profi Last Touch Express tekutý vosk 5ml MF-HN045. Nano tvrdý vosk na auto , 2ml.


Můžete ho nahodit na jakoukoliv barvu a typ laku. Auto nejdříve pořádně umyjte a usušte. Ideálka je lak dekontaminovat. Dejte pár kapek na mikrovláknový aplikátor a krouživými pohyby nanášejte (postupujte po částech, nedělejte naráz celé auto ). Chviličku nechejte vosk zavadnout a rozleštěte čistou mikrovláknovou utěrkou.


Karnaubský vosk na auto. Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Pokud hledáte nekompromisní kvalitu pro svého čtyřkolého miláčka, je karnaubský vosk ideální volbou. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli byste mi doporučili nějaký kvalitní vosk na auto.


Normálně klasiku, která se nanáší na karoserii hadříkem. Přeci jen už zima končí, sna tak bych auto navoskoval. Všechny informace o produktu Turtle Wax Carnauba Car Wax tekutý vosk s karnaubským voskem 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Turtle Wax Carnauba Car Wax tekutý vosk s karnaubským voskem 5ml. Aplikácia tekutého vosku na umytý automobil.


Po aplikácii tekutého vosku oplach vozidla a zotretie zvyškovej. Jakmile je autošampon nebo aktivní pěna spláchnuta z karoserie, aplikujte v rychlosti tekutý vosk od střechy dolu a dokola celého auta. Lidl nabízí v akci tekutý vosk na auto Wpro dosažení čistoty a lesku kovaných předmětů. Opatří povrch UV ochranou, odpuzuje vodu a minimalizuje opětovné usazování nečistot.


Dnes je už úplnou samozrejmosťou, že po umytí či už autošampónom alebo aktívnou penou sa na karosériu aplikuje tekutý vosk. Své zkušenosti s tekutým voskem na auto Wz Lidlu nám můžete psát formou recenze sem do diskuze. Auto Finesse Radiance je nejsnáze aplikovatelný vosk na auto , který přežije zimu, dodá hluboký mokrý vzhled a chrání až měsíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения