pátek 3. listopadu 2017

Gs mamatest comfort 10 těhotenský test návod

Zjišťuje přítomnost lidského choriového gonadotropinu (hCG), který se objevuje v moči již ve velmi časném období těhotenství. Test je určen pro sebetestování. Těhotenský test obsahuje protilátky, které specificky reagují s tímto hormonem.


Lidský choriový gonadotropin (hCG) je hormon vytvářený placentou a vylučovaný do moči již krátce po oplodnění. Po ponoření proužku do vzorku vzlíná moč podél membrány. DPO mi jiné testy - i zcela obyčejné z drogerie - ukazovali pozitivní test. Funguje na základě vysoké citlivost na hormon (hCG), který se objevuje v moči již ve velmi časném období těhotenství. Mamatest mi ukazoval extra slabý stínek.


Upozornenie: Táto sada je určená výhradne pre vonkajšie použitie. GS pre zdravie - ;. Komfortní a rychlá zkouška - test se provádí ponořením tyčinky do proudu moči. Těhotenské testy slouží k prvotnímu stanovení těhotenství, než se žena dostane k lékaři.


Gs mamatest comfort 10 těhotenský test návod

Provádějí se testováním moči, nejspolehlivěji fungují použitím první ranní moči, v níž je stanovovaná látka v nejvyšší koncentraci. Vybírat můžete mezi testy v podobě malých papírků, které se namáčejí do nádoby s močí, nebo testy přímo do proudu moči. Jediná silná čárka, která se mi objevila byla uprostřed a potom ještě nahoře u držátka (zeleného) takové narůžovění nebo jak to říct, nebyla to žádná čára, jen pouze takový jakoby naružovělý kousek (flek). Pracuje na principu stanovení hCG (lidský choriový gonadotropin neboli těhotenský hormon) v moči.


Tento hormon vytváří placenta a je vylučován do moči již krátce po oplodnění. Jaké máte zkušenosti s mamatestem comfort 10. Dělala jsem si test a mam druhou čárku slabounce pozitivní, ale nevím. Kdy mohu odebírat moč pro testování ? Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Před provedením testu si pečlivě přečtěte návod k použití.


Gs mamatest comfort 10 těhotenský test návod

Související produkty najdete v kategorii Testy pro diagnostiku u tohoto e-shopu, kde si můžete vyfiltrovat i výrobce GreenSwan. Já jsem spokojená se všema testama GS mamatest i Dr. Max je jeden a týž výrobce, jen cena malinko rozdílná. V posledních letech bylo zavedeno bezplatné vyšetření krve ve stolici pro osoby starší let, takzvaný OK- test.


Kdokoliv má samozřejmě možnost si jej zakoupit v lékárně. Prokazuje v moči hormon, který tělo produkuje během těhotenství (hCG-lidský choriongonadotropin). Rezervačný systém – návod a informácie. Vyhledavač léčiv, cen a interakcí 100.


Gs mamatest comfort 10 těhotenský test návod

Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. Pozitivní výsledek již během minuty! This feature is not available right now.


Please try again later. Diagnostický prostředek in vitro určený k samotestování, kvalitativní stanovení hCG v moči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения