pátek 10. listopadu 2017

Pul bavlna metráž

PUL zátěr , ale nejsem si jistá, jestli je to právě ten elastický materiál? Rubová strana má polyuretánový záter (ako bežné PULy), takže je nepremokavá a ideálna na šitie plienok. Celkovo je pul minky hrubší ako bežné PULy,. Bavlna je 1 přírodní materiál, který má velkou oblibu při výrobě Vašich kousků.


Pul bavlna metráž

Metráž pul pul - bavlna. Bavlna dobře absorbuje vlhkost a poměrně rychle schne. Kvalitní bavlna nežmolkuje. Je příjemná na nošení a není.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Potřebujete látku na podšívku do kabelky? Vzorované látky dají vyniknout kráse Vaší háčkované kabelky, ale určitě využijete látku i na další Vaši tvorbu. V naší nabídce naleznete p. Můžete si z nich ušít závěsy, ubrus, sedáky, sukýnku, povlečení, zavinovačku, nebo třeba dekorační polštářky.


Bavlněné látky všech možných vzorů a barev. U nás v nabídce je najdete v šíři 140cm, 150cm nebo 160cm. Obľúbený materiál bavlna v metráži pre Vaše skvelé krajčírske nápady. Dětské látky metráž metráž metráž Všechna bavlněná plátna s atestem pro děti do 3. Látka zimná hviezdičková na modrých pásoch Látka, 1 bavlna , metráž vhodná na závesy, posteľné. Nájdete v záložke Dopredaj, zľavnená metráž.


V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Využijte naší stálé nabídky metráže bavlněného plátna, které nabízíme v té nejvyšší kvalitě za velmi výhodné ceny. Vyzkoušejte i vy osvědčenou kvalitu! PUL v klasické verzi - tedy neprotékací vhodný na normální plenky, tento v měkké verzi, po které se dost lidí poptávalo.


Pul bavlna metráž

Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Složení: 1 polyester s polyuretanovým zátěrem Šíře: plenkový čtverec 50x47cm, plná šíře 150cm Vzory: viz obrázek. Nabízíme látky z kbA certifikované nebělené BIO bavlny. Tento materiál je 1 přírodní, velmi příjemný na omak bez chemických přídavků.


Máme i unikátní barevně rostlou BIO bavlnu, opět žádná chemie, jen přírodní ma. Získejte designové dětské látky v metráži speciálně atestované pro děti. Při nákupu většího množství poskytujeme velkoobchodní slevy a poštovné od Kč. Bavlna je jedna z nejdůležitějších plodin pěstovaných pro výrobu textilního vlákna a patří mezi nejstarší textilní surovinu. Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky.


Pul bavlna metráž

Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Jsou to materiály se kterými pracuji a jsou vždy v kvalitě (volba) 1. V popisu materiálu je uvedena gramáž,šíře látky, termín dodání a množství bm na skladě. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения