středa 8. listopadu 2017

Kolo style umyvadlo

Kolo style umyvadlo

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Umývátko ze série Style od firmy KOLO.


Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Možnost kombinace s nábytkovými nohami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Vhodné pre kombináciu s polostĺpom. Umývadlo má pravouhlý dizajn s mierne zaoblenými rohmi. Balenie neobsahuje batériu ani sifón.


KOLO REFLEX, která usnadňuje údržbu možnost kombinace s krytem sifonu Obsahem dodávky pouze umyvadlo. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Style umyvadlo polozápustné, s otvorem pro baterii, s přepadem Remove from list Add to list Včetně montážní šablony.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. I v oblasti van představuje řada DuraStyle inovativní řešení s různými variantami, ať už puristické s akrylátovým panelem, útulně elegantní s dřevěným obložením či jako vestavěnou variantu s obklady. Základní stavební kámen koupelnové kolekce Kolo STYLE a ostatně i každé koupelny - závěsné keramické umyvadlo zkrátka napoví o designové sanitární kolekci nejvíce - osm modelů, které Vám nabízíme v rámci řady STYLE , zaujme na první pohled decentním a neotřelým tvarováním, držícím se půdorysně obdélníku se zaoblenými rohy. Výrobce-dodavatel Kolo.


Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!


Ochranná vrstva ReflexKOLO činí povrch koupelnové keramiky i skla dokonale hladkým. Více o KERAMAG – KOLO – SANITEC s. Séria Style svojím hravým dizajnom a výraznými tvarmi zaplní veľké priestory kúpeľne, svojimi rozmermi sa však hodí aj do menších priestorov. Pravoúhlé, mírně zaoblené tvary keramiky odpovídají převládajícím trendům současného designu. Reflex Kolo - myšlenka spočívá v detailu.


Kolo style umyvadlo

Rozměry keramiky přitom umožňují. Umyvadla od desítek různých prodejců. Povrchová úprava KOLO REFLEX. Je pro něj charakteristická stejná úroveň designu a technického zpraování jako u ostatních umyvadel STYLE. I toto umyvadlo , dostupné ve dvou šířkách (a cm), lze objednat ve verzi s antikalkovou povrchovou úpravou Kolo Reflex.


U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Designovou řadu Kolo STYLE zdobí coby opravdová lahůdka i toto zajímavě řešené asymetrické umyvadlo , které poskytuje celou řadu instalačních možností - můžete ho osadit klasicky na stěnu, jeho tvar však doslova vybízí k rohové instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения