čtvrtek 23. listopadu 2017

Jakub kopčák

Zobrazit profily lidí, kteří se jmenují Jakub Kopčák. Dýmkařův koutek na jen pro tebe, tebe i tebe! Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Since it opened two years ago, Lukáš Loskot and Jakub Kopčák ’s Ingredients has brought a number of cult beauty products to Prague – from Frederic Malle’s scents to Cire Trudon’s candles, Maison Francis Kurkdjian’s perfumes and Aesop ’s aromatic hand washes. Cestovatelský zážitek, na který nezapomenu, je Arktida, odkud jsem se nedávno vrátil. Poté co jsem minulý rok strávil celé dva týdny na Antarktidě (foto), jsem úplně propadl kouzlu polárních oblastí. Jakub Kopčák , podnikatel Praha – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu.


Jakub Kopčák - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Za polárním kruhem jsem si připadal jako na jiné planetě,“ říká spolumajitel parfumerie Ingredients Jakub Kopčák. Když mi Jakub Kopčák konečně podává ovoněný papírek, čekám, že mě tak výjimečná vůně musí srazit do kolen.


Pravda, je nezaměnitelná, každý se vás zeptá, čím to voníte, a zároveň je velmi ženská. Tento výpis má pouze informativní charakter. Doporučujeme informace ověřit v oficiálním veřejném rejstříku.


Kdo jde po čem a jaké parfémové ingredience. Jeho majitelé Jakub Kopčák a Lukáš Loskot se inspirovali v zahraničí. Chtěli jsme vytvořit místo, které bude zážitkem pro všechny smysly, říká Kopčák v rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.


Jaký je koncept vašeho obchodu, co si pod Ingredients představit? Keď mi Jakub Kopčák konečne podáva vôňavý papierik, čakám, že ma tak výnimočná vôňa musí zraziť do kolien. Ze značek doporučuju svěží kolínskou od Acqua di Parma a Diptyque, ten je totiž známý naprosto nevtíravými vůněmi. Právě ty si většinou vybírají lidé, kteří jsou velmi citliví na aroma a chtějí něco maximálně decentního,“ radí Jakub Kopčák. Butik Ingredients založili Lukáš Loskot a Jakub Kopčák s cílem nabízet výběr nejnovějších kultovních kosmetických produktů z celého světa včetně unikátních parfémů, pěstící kosmetiky a svíček.


Lukáš Loskot and Jakub Kopčák are behind this project, wanting to offer a selection of the latest cult beauty products from all over the world such as hard to find and unique perfumes, skincare and candles. Najviac kôl a celkovým víťazom sa stal Jakub Kopčák , ktorý prešiel kôl. Z dievčat to bola Veronika Krukárová, ktorá prešla kôl. Spolu teda prešli žiaci -ročníka 6kôl čo je asi 2kilometrov. Na záver vyučovania sme si spravili spoločnú fotku, na ktorej žiaci vytvorili bicykel.


Jsme přesvědčeni, že se stejným nadšením přivítají parfém Ad Libitum i klienti Ingredients, kteří na kvalitní českou vůni čekají od samého počátku našeho působení,” shodují se majitelé Jakub Kopčák a Lukáš Loskot. Ten usoudil, že žádný velký strom nevyroste ve stínu ještě většího stromu, a navzdory přání rodiny začal vyrábět vůně v opulentním stylu – sladké, kořenité s charakterem,“ vypráví Jakub Kopčák. V malých parfumeriích jsou k zakoupení i značky, které jsou na trhu více než padesát let, jako je Annick. Všechny produkty prodávané v butiku Ingredients, který je tím pravým místem pro niche značky, jsou vyráběny z těch.


V předvánoční špičce je v nenápadném skladě v Rajhradě u Brna navezeno zboží za miliardy korun. Veľmi som sa potešila, keď otvorili obchod vo Viedni. V Prahe vždy navštívim Ingredients, ktorý otvoril môj kamarát Jakub Kopčák , vždy tu nájdem niečo, bez čoho nemôžem odísť.


Ak by som si mala vybrať len jednu jedinú vec, tak určite odličovač Eve Lom. Z New Yorku mi nedávno kamarát priniesol skvelú maskaru Climax od. Zobrazte si profil uživatele Marek Kopčák na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě.


Marek má na svém profilu pracovní příležitosti. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Marek a pracovní příležitosti v podobných společnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения