středa 8. května 2019

Látka froté

Látka froté

Kromě toho existují frottier látky, u kterých při procesu tkaní vznikají smyčky. Tato na rozdíl od froté látek náročnější výroba se odráží v ceně: Frottier osušky jsou tím pádem dražší. Oba druhy se používají především na ručníky a župany a v. Klasické froté látky nabízíme ve více než barvách. Tento materiál se nazývá také valchované froté. Je velmi savý, a proto je tím.


Své využití mají rovněž na dětské oblečení - čepičky, mikiny, utěrky, žíňky, čelenky. V naší nabídce máme kvalitní froté s bambusovým vláknem a bavlnou, které je zákazníky velmi vyhledávané a oblíbené. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Jedná se o zbytkovou metráž ručníkoviny (vaflovina, froté ) za velmi výhodné ceny. Vhodné použití na koupací pláště, ručníky, utěrky, žínky, ponča, apod.


Cena je uvedena za 1běžný metr. Vyrazte si pohodlně a sportovně v modelech z našich látek z francouzského froté. Tento příjemný a funkční materiál se skvěle hodí na mikiny a (joggingové) kalhoty.


Můžete v nich sportovat, toulat se městem nebo se zachumlat na pohovce se svými nejbližšími – francouzské froté zkrátka boduje ve všech disciplínách. Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí.


Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné. V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie.


Látka froté

Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok.


Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom. Vyniká totiž dokonalou savosťou, preto sa z neho šijú uteráky, osušky, župany, utierky, podbradníky aj detské oblečenie. Froté metráž poznáte prevažne z kúpeľní. Skrátka všetko, pri čom vám savosť príde vhod. Výtvory z froté oceníte každý deň v kúpeľni, v kúpeľoch, na bazéne, pláži či pri.


Látka froté

Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Nepromokavé látky, které nabízíme jsou kočárkovina, pul, pul froté. Bavlněné látky - metráž.


Nabízíme látky, metráž, zbytky látek, látkové zbytky v různých šířích a barvách. Látky, příze, galanterie Rudolf Hršel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения