pátek 10. května 2019

Krimpovací dutinky

Lankový drát se sám o sobě velmi nepohodlně uchycuje do svorkovnic nebo pod šrouby. To se dříve řešilo cínováním, ale dnes se obvykle na konce lisují tyto dutinky. Zde si vyberete ze širokého výběru dutinek. Svorky a spojky - nabízíme podporu vynikajících.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Krimpovací dutinky naleznete u nás za přijatelnou cenu. Neoddělitelné: jedinečné spojení. Elektropneumatický krimpovací automat pro volné, izolované a neizolované dutinky vodičů. C (kompakt) je elektropneumatický stripper – crimper pro rychlé a spolehlivé zpracovávání volně sypaných izolovaných i neizolovaných dutinek pro malé průřezy.


Vlastnosti jsou : jednoduchá výměna nástrojů. Doporučujeme používat krimpovací kleště s nuceným uzávěrem, jako jsou např. Tyto kleště se otevírají až po úplném krimpování. Prostorově úsporné, čtvercové krimpování se ideálně hodí pro připojování k pružinovým svorkám.


Krimpovací dutinky

Kontakty Možnosti dopravy Možnosti platby Obchodní podmínky Reklamační řád. Telefonní číslo neslouží pro technické dotazy! Dutinky krimpovací Lisovací dutinky pro efektivní zakončení kabelů typu licna (lanko). Je určen pro kabely o průřezu - mm², slouží ke krimpování do tvaru B. V naší nabídce naleznete mnoho různých druhů krimpovacích dutinek - izolované, dvojité, s barevně značeným ochranným návlekem atd.


Do dnů u Vás - 6–hranný krimp - rozsah od do 10mm- boční zavádění - rýhované krimpovací profily - více info uvnitř. Lisovací ( krimpovací ) kleště na kabelová oka, spojky, dutinky či konektory Western vyberete v našem eshopu s ručním nářadím. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Zámek s rychlým uvolněním. Kvalitně zpracované a cenově dostupné krimpovací kleště značky GEKO jsou určeny pro lisování kabelových dutinek.


Díky svému provedení dokáže vyvinout nástroj krimpovací sílu až tun. Pákový mechanismus umožňuje krimpování bez námahy. Ja mam krimpovaci kleste od hoffmana. Zaroven funguji i jako odizolovaci kleste na draty. Od ty doby co je mam,jsem nesahnul pri krimpovani ani na nuz a ani na kombinacky.


Navic ten nakrimpovanej spoj se neda srovnat s klasickym zmacknutim od kombinacek. Nemluve o tom,kdyz krimpuju napr. V naší nabídce jistě oceníte soupravu kabelových koncovek včetně lisovacích kleští v praktickém přepravním boxu. Doporučené koncové dutinky do délky mm, pro delší dutinky doporučujeme použití nástroje PEW 8. Kleště krimpovací HT 225D. PEW s vhodným nástavcem.


Koncové dutinky do délky mm stačí stlačit jednou, u delších dutinek (do mm) je nutné minimálne dvaktrát. Kč, pouze na ProMistry. Kategorie Kabelové konektory, dutinky , fastony, očka, krokosvorky, háčky, vidličky, spojky v obchodu VP Centrum elektronika Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Lisovací kleště na koncovky typu Faston a jim podobné, v rozsahu velikostí od do mm2. Lze použít i na kontakty Superseal, MNL, Timer, Delphi.


Solidní nástroj pro servisní praxi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения