čtvrtek 16. května 2019

Výroba krabic s potiskem

Zakázková výroba krabic. Vyrobíme krabici libovolného rozměru, s vnitřní fixací pro maximální ochranu produktů. Provádíme nekonečné potisky krabic dle grafického návrhu. Dvoubarevný tisk krabic. Velkoobchodní objednávky, materiály z ověřených zdrojů, spolehlivé doručení.


Výroba krabic s potiskem. Vyhotovíme obaly a krabice na míru. Dále pak běžné potisky typu loga firmy, znaků manipulace a recyklace provádíme formou flexotisku ve dvou barvách na všech nabíz.


Máme přes let zkušeností a tým specialistů. S námi máte plnou kontrolu nad tím, jak bude vypadat konečný dizajn vašich krabic s vlastním potiskem. Poptejte u nás výrobu krabic na zakázku! Co se týče dizajnu, je jen na vás, jaký potisk si pro své krabice vyberete.


Obaly lze vyrábět v malých. Dárkové krabičky s jednoduchým potiskem i tiskem téměř v kvalitě fotografie. Papírové krabičky s potiskem Papírové krabičky jsou jedním z nejúčinnějších prostředků pro Vaši propagaci. Pokud chcete zákazníkovi zpříjemnit nákup, nabídnout službu navíc, prezentovat lépe svoji firmu a tím se odlišit od konkurence, s tím vším vám papírové krabičky pomohou.


Přepravní kartonové krabice nebo dárkové papírové tašky na víno s potiskem dobře poslouží k předání dárku (jedné či více lahví vína nebo jiného alkoholu) obchodním partnerům či zaměstnancům. Vyžaduje Vaše zboží speciální fixační vložku? Vyrábíte specifický druh výrobku a potřebujete pro něj kartonovou krabici na míru? Nevíte si rady s jeho zabalením?


Naše zakázková výroba kartonových krabic je přesně to, co Vám problém vyřeší. Naši odborní poradci s vámi proberou vaše představy, doporučí vám vhodná řešení a bezplatně sestaví výhodnou cenovou nabídku. Standardní sortiment krabic na e-shopu zahrnuje především kartonové krabice, boxy a zásilkové a poštovní krabice.


Využijte našeho plného servisu! Na zakázku vyrábíme libovolné rozměry s možností potisku, i speciální kompletní obaly na míru včetně vnitřního vybavení krabice. U kartonu s potiskem , který koluje v uzavřeném okruhu mezi společnostmi, potisk napomáhá lepší orientaci při vyskladnění ze skladu nebo případném dohledávání baleného zboží. Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku. To díky potisku firemní grafiky, která je snadno zapamatovatelná.


Naše dárkové krabičky s potiskem jsou vyrobené z potažené papírové lepenky. Tradiční technologie ručního potahování dává prostor pro individuální úpravy standardních krabic. Do potahované kartonáže tak zabalíte kravatu, květiny i potraviny.


Ať už se rozhodnete pro černou nebo. Informace o zpracování osobních údajů. Pokud se chystáte balit narozeninové, vánoční nebo firemní dárky a nechcete ztrácet čas s balicím papírem, nebo pokud potřebujete pro Váš výrobek reprezentativní obal, nabízíme vám rychlou a efektní variantu v podobě našich dárkových krabiček s potiskem. V RAJA najdete kompletní řešení pro všechny vaše specifické požadavky na tisk.


Potisk tašek, lepicí pásky s potiskem , potisk etiket, potisk krabic , potisk sáčků. Naši obalový specialisti Vám poradí s potiskem na míru. Vyrábíme kartonové plnobarevně potištěné a povrchově upravené šanony s kovovou mechanikou, které jsou vhodné pro skvělou reprezentaci a prezentaci Vaší firmy nebo společnosti.


Nechte si zasílat novinky přímo do Va. Nejprodávanější krabice na pizzu. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem , speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem. VÍCE NEŽ VARIANT KRABIC.


Krabice na pizzu cm. Rozdělení podle typu kartonové krabice. Kartonová krabice má základní.


Lepicí pásky mohou být potištěné vaším logem, sloganem, webovou adresou, ale také vzkazem pro vaše zákazníky. Pokud chcete mít jistotu, že se do vaší zásilky během cesty k zákazníkovi nedostane nikdo nepovolaný, využívejte kvalitní obalářské pásky s potiskem , které nejde odstranit z krabic bez viditelného poškození!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения