úterý 28. května 2019

Pračka whirlpool chyba f8

Mám pračku Whirlpool a začala se mi zobrazovat porucha F08. Netušíte, co by s tím mohlo být? Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08. Takže program vůbec neproběhne.


Pračka whirlpool chyba f8

Nemá někdo prosím podobné zkušenosti? Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Fby malo byt chyba vyhrievacieho telesa. Pracka Indesit WITL chyba pri zacatí. Porucha pračky Ariston Hotpoint : Oprava práčky.


Počas prania mi vyteká voda z automatickej práčky a. Možné príčiny: Skontrolujte hodnotu odporu na kontaktoch hladinového spínača. V případě poruch pračky Indesit, Hotpoint či Whirlpool volejte náš odborný servis, který vám s opravou pomůže. Nejdříve odešlo topení, které museli v záruce vyměnit.


Pračka whirlpool chyba f8

Při prvním použítí po opravě se objevila chyba FE1. Dle návodu jsme vyčistili filtry, hadice a odpad zkontrolovali. Ale chyba se stále opakovaně objevovala na displeji cca. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. F Chyby signalizované pračkou.


Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Pračka ovládání stroje karty a měnič nemůže komunikovat.


Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Při servisu myček nádobí používáme plastový kryt, který nám umožní sledovat celý mycí program myček Whirlpool , Bauknecht, Indesit a Hotpoint. Servisní centruPraha 10.


Tento typ poruchy na pračce Whirlpool může znamenat malý problém a závažnou závadu, kterou zvládne pouze kvalifikovaný stroj. Stává se také, že chyba byla zdůrazněna kvůli krátkodobému selhání a ve skutečnosti neexistuje žádné rozbití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pračka whirlpool chyba f8

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Chyba Fna práčke Whirpool. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14.


Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť. Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Mám vstavanú umývačku riadu bez displeja š. Nedávno začala počas umývacieho programu pípať – v manuále som našla postup ako to zastaviť a čo by tá chyba mohla znamenať (upchatie filtrov) – všetko čo sa dalo sa vybralo a prečistilo ale.


Práčka je preplnený vodou. Ak pretečeniu kontakt na tlakový spínač je uzavretý pre viac ako sekúnd pretečeniu stavu dôjde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения