pondělí 27. května 2019

Odstranění přepravních šroubů

Odstranění transportních šroubů je velmi jednoduché. Nezapomeňte před prvním uvedením do provozu použít uvedené pokyny. Práce, která trvá déle než deset minut, vám pomůže vyhnout se vážným škodám.


Také uvnitř je instrukce, ve které je věnována pozornost a odstranění transportních šroubů. Při vkládání do pračky jsou nainstalovány čtyři přepravní šrouby. Jsou umístěny na zadní straně stroje.


V sadě pro demontáž přepravních šroubů jsou připevněny: klíče a plastové ventily. Pokud bychom zapomenout na. Správnou demontáž přepravních šroubů. Společnost Samsung vyvinula speciální pokyny pro odstranění přepravních šroubů.


Jsou zasílány do autorizovaných prodejen a obchodů. To se stává, instrukce nedosáhne pracovníků. V našem případě se to stalo. Výsledkem toho nebylo, že by se strojem zemřel.


V tomto videu můžete vidět návod jak jednoduše odstraníte rez ze šroubů. Omluvte kvalitu videa - je to naše první video. Tento a další návod naleznete na našem webu: webprokutily. Nástroje jsou vhodné na odstranění jakýchkoliv poškozených šroubů.


Jsou kompatibilní se všemi vrtačkami. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně. Povolte šrouby otáčením proti směru hodinových s pomocí vhodného klíče.


Je vhodné zmínit, že v případech, kdy k odstranění přepravních šroubů nebo kostky nedojde, bude pračka téměř bez problémů prát až na to, že nebude plně funkčí již zmíněné odpružení prací vany, což se projeví hlukem a silnými vibracemi pračky zejména ve ždímacíh otáčkách. Po odmontování přepravních prvků zkontrolujte, zda se vana volně pohybuje (je zavěšena na pružinách a tlumičích). Provedete to tak, že otevřete dvířka pračky a opatrně zatáhnete a zatlačíte do bubnu pračky.


Přepravní šrouby by měly být uschovány pro budoucí použití. POZNÁMKA: Před prvním použitím pračky odstraňte přepravní šrouby. Na poruchy vzniklé v důsledku provozu pračky s namontovan.


Před použitím pračky musí být přepravní šrouby bezpodmínečně odstraněny. Po odstranění šroubů zakryjte otvory přiloženými plastovými krytkami. Před uvedením pračky do provozu je bezpodmínečně nutné přepravní šrouby odstrani. Představujeme novou sadu na odstranění přetržených šroubů InnovaGoods Home Tools (kusy), která si poradí s každým pokaženým šroubem, a proto by neměla chybět ve vaší bedně s nářadím! Užitečná a účinná pomůcka na snadné a rychlé vytažení poškozených či zarezlých šroubů.


Každý nástavec nejprve provrtá. Uvolnění zarezlých šroubů. Jak odstranit rez ze šroubů ? Na odstranění rzi ze šroubů zvolte stejné metody jako při odstranění rzi obecně z kovů. Poté jednotlivé šroubky očistěte hadrem či kartáčkem.


Ze sody vytvořte pastu a. Přátelé dnes vám chci ukázka jednoduchý způsob černění šroubů , zvládne to opravdu každý. Sada na odstranění přetržených šroubů InnovaGoods Home Tools, která si poradí s každým pokaženým šroubem, a proto by neměla chybět ve vaší bedně s nářadím! Dobrý den, prosím o Váš odborný názor.


Rozhoduji se, zda si příští rok ponechat nebo znovu podstoupit narkozu a nechám vyndat dlahu po tříštivé zlomenině claviculy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения