pondělí 13. května 2019

Celoobličejová maska na šnorchlování easybreath

Je tak ideální pro začátky se šnorchlováním. V Decathlonu chceme zpřístupnit šnorchlování co největšímu počtu lidí. Je z ní velmi dobrý rozhle pohodlně se v ní dýchá jak nosem tak ústy a velmi dobře zde funguje cirkulace vzduchu. To zajišťuje nemlžení skla masky. Výborně se hodí pro lidi, kteří šnorchlovat.


Easybreath nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Poznávejte podmořský svět s touto maskou, která vám umožní dýchat zcela přirozeně. Tato celoobličejová šnorchlovací maska zakrývá celý obličej a zajišťuje panoramatické zorné pole do 1° a proudění vzduchu, díky kterému se maska nezamlžuje. Jedná se o nejnovější typ šnorchlovací masky na českém trhu.


Při výběru v prodejně si přiložte masku na obličej. Objevujte svět pod hladinou! Maska nabízí panoramatické vidění a. Při šnorchlování nepotřebujete žádné složité a drahé vybavení jako je tomu při potápění. Při potápění vám také přijdou vhod ploutve na šnorchlování.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Textil, sport a volný čas nebo sportovní vybavení. Díky panoramatickému vidění skrz široký nedělený zorník si užijete nerušené pozorování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Díky své velikosti tato inovativní maska rovněž nabízí uživatelům nerušený 180° zorný úhel a zamlžení je zabráněno dvojitým systémem proudění vzduchu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Celoobličejová maska MASTER je určena pro šnorchlování na hladině. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ve vodě mi na obličeji nesedí.


Revoluční maska na potápění umožňuje zcela nový zážitek u vody. To u běžných masek nikdy nebylo možné. Přes šnorchl se navíc nedostane voda, popruh je elastický a nastavitelný.


Je šnorchlování nepříjemné? Nenávidíte dýchací trubičkou v puse? Kvalitní šnorchlovací sety v kombinaci šnorchlovací brýle nebo celoobličejová maska a ploutve na šnorchlování. Odeslání do druhého dne. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA.


Nový typ šnorchlovací masky. Díky těmto ploutvým nebudete při šnorchlování tolik namáhat nohy a můžete si tak pohodlněji a déle vychutnávat krásy podmořského světa a navíc díky celoobličejové masce dýchat zcela přirozeně. Dodal, že takto upravená celoobličejová maska by svého nositele měla před nákazou spolehlivě chránit. Filtrace je 99procenta, takže je to lepší než FFP3. Propustí to samozřejmě částice, které potřebujete k životu a dýchání,“ vysvětlil Miklas.


Potápěčské masky) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения