úterý 7. května 2019

Indesit blikaji kontrolky

Když ji zapnu na jakýkoli program před odstřeďováním začne blikat kontrolka a pračka se zactaví. Ve většině případů pračka Indesit Nezapínejte a nepřerušujte všechny indikátory, když se kontakt dotýká vody na desce. Můžete to udělat sami, zvláště pokud máte dovednosti používat páječku. Někdy může být rozdělení vážnější a poplatek bude muset být zcela změněn, což znamená velké finanční náklady.


Nejběžnější porucha, když blikají všechny kontrolky , je porucha elektronické desky nebo spíše selhání jejích součástí. Kondenzátory umístěné na desce se zpravidla nezdaří, nebo kontakty vyhořejí, když se voda dostane na desku. Je možné zcela vyměnit kondenzátory, zvláště pokud máte dobrou páječku.


Jelikož nemůžu najít návod k pračce, obracím se na Vás z dotazem. Také pokud světla nefungují a nesvítí při zapnutí funkce, zkontrolujte: Napájecí kabel. Možná je poškozen nebo přenášen.


Mohla by se její tělo roztavit nebo kontakty zmizely. Pračka potom už nepere a zůstane v ní voda a dvířka se dají otevřít? Co je za problém a jak ho řešit?


Ahoj lidi, naše stará vrchem plněná pračka Indesit WITL 1po zapnutí začne blikat. Všechny kontrolky současně, jako by mně zdravily. Ale já nestojím o pozdrav, chci, aby prala. Ale to ne, pokud bliká, nic se nedá navolit.


Někdy po chvíli blikání přestane a pračka se rozeběhne, někdy si postaví hlavu a bliká a bliká. The home of large and small domestic appliances, providing everyday solutions to everyday needs for your home and kitchen. Discover our wide range of stylish and energy efficient domestic appliances, with intelligent technologies and design.


Our online catalogue of Indesit washing machines, fridges and freezers, microwaves. Free Shipping Available. INDESIT vrchem plněnou tak všechny kontrolky dobrých 15min blikají a nejde mi tim pádem zapnout ta pračka. Koupelna a WC, odpovědi (7zobrazení) Mám pračku INDESIT WISL 1a blikají mi taky všechny kontrolky na čelním panelu - ten jsem demontoval a nechal zkontrolovat u dost schopného elektronika, který, ale problém na desce neobjevil.


Varování a kontrolky týkající se hladiny inkoustu poskytují pouze odhady za účelem plánování. Dobrý den, blikají mi dvě kontrolky a myčka nejde spustit. Inkoustové kazety nemusíte měnit, dokud bude kvalita tisku. Naplňte pračku prádlem, přičemž dbejte toho, aby nedošlo k překročení hmotnosti prádla uvedené v tabulce programů. Automobily stále více technologicky vyspívají a disponují tak vyspělejšími a složitějšími funkcemi a bezpečnostními systémy, proto potřebují i sofistikovanější palubní počítače, jejichž hlavním úkolem je sledovat data, které jim zasílá síť senzorů umístěných ve vozidle.


Je-li oleje tak málo, že měrka skoro zůstává suchá, může to být příčina svítící kontrolky a motor možná ještě dolitím potřebného množství zachráníte. To neznamená, že máte nasednout a jet k nejbližší benzínce. Hezky pěšky nebo hromadnou a zpytujte svědomí, jak dlouho jste hladinu nekontrolovali. Vypněte pračku a vytáhněte ze zásuvky, počkejte přibližně minutu a opět ji zapněte.


Kontrolky blikají náhodně, přístroj nereaguje na vaše akce. Podezřelá změna rychlosti otáčení bubnu, kterou program neurčuje. Nedostatečné chování programu: praní je spuštěno - neexistuje žádná sada vody nebo je okamžitě vybitá. Po restartování se chyba resetuje a operace je v normálním režimu. Funkčné tlačidlá a príslušné kontrolky Po zvolení konkrétnej funkcie dôjde k rozsvieteniu príslušnej kontrolky.


Bez zpoždění dluhu začneme dekódování chybových kódů. Za prvé budeme volat kód pro Indesit s displejem a potom pro Indesit bez displeje. AL0 na psacích strojích se programy - LE na psacím stroji se programy - LED. Obecné dekódování udává odezvu snímače, který sleduje únik vody.


Zaručujeme vám, že najdete ty správné odborníky připravené vyřešit váš problém. Zdravím, mám problém se svícením kontrolek a pípaním na přístrojové desce. Včera jsem přišel k moji Fabii, že zajedu do obchodu a slyším pípání. Kouknu na přístrojou desku a ručička otáčkoměru skáče,ručička palivoměru skáče,všechny kontrolky blikají a to jsem ani nezastrčil klíč do zapalování.


Pokud tam nic nebude volal bych servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения