pátek 31. května 2019

Parní mop na plovoucí podlahu

Skvělý parní mop na plovoucí podlahu nebo dřevěné parkety. Nejlepší mop celkově (pro náročné): Rowenta Steam Power Extreme Brush „Nejlepší mop na vytírání podlah s velkým objemem a vychytávkami. Pokud máte podlahu , která není úplně rovná (typicky dlaždičky), pak na takový typ podlahy je většinou vhodný mop s třásněmi.


Plovoucí podlaha Jestliže máte plovoucí podlahu , která je náchylná k poškození, vyberte si rotační mop s plochým provedením. Parní mop můžete s klidem používat na dlažbě či plovoucí podlaze.

Tam ale snižte intenzitu páry na minimum. Voda kondenzovaná na podlaze poměrně rychle usychá, nemusíte se tedy bát nadměrné vlhkosti, při klasickém vytírání ji na podlaze zanecháte více. Na dřevěnou a plovoucí podlahu je ideální volbou plochý mop , který po podlaze dobře klouže a dokáže efektivně stírat všechny nečistoty.


Zvolte nejlépe rotační mop , se kterým můžete vytírat co nejvíce na sucho a podlaha tak nebude nadměrně mokrá. Parním čištěním lze uklidit i parketovou podlahu či plovoucí podlahu , prodejce by vždy měl na dotaz, zda toto čištění je vhodné dokázat odpovědět při výběru podlahoviny. Pozor ale na lepené podlahové krytiny, například lepený vinyl či PVC a podobné jsou tímto typem čištění do jisté míry ohroženy.


Mop na podlahu se postupem času stává nedílnou součástí moderních domácností.

Již málokdo používá k úklidu podlahy koště a hadr. No řekněte sami, proč byste se zbytečně namáhali, když můžete provádět pohodlný úklid pomocí kvalitních mopových souprav s minimálními nároky na vynaložení vaší energie. Ahoj, já jsem měla parní mop od Neckermanna a nebyla jsem vůbec spokojená, takže jsem ho po měsíci vrátila. S tímto parním mopem už nebudete nuceni při úklidu používat neekologické čisticí prostředky, horká pára zničí veškeré škodlivé bakterie. W Horká pára v kombinaci s návlekem z mikrovlákna umí hotové zázraky.


Vaši podlahu perfektně zbaví bakterií a nečistot, a to bez použití jakýchkoli chemických prostředků. Výhodou parního mopu je fakt, že při vytírání nemusíte používat žádné čistící přípravky na podlahu , protože pára vše dokonale vyčistí. Tahat s sebou mop a ještě i kbelík? Mop sprej má tu výhodu, že vodu se saponátem nalejete do nádržky, která je umístěná na rukojeti mopu a vodu podle potřeby stříkáte na podlahu a hned ji také utíráte.


Může to jít ještě jednodušeji? K práci s tímto mopem nepotřebujete čisticí prostředek. Parní mopy můžete využívat i na dřevěnou podlahu , ale může se stát, že odstraní také svrchní ošetření (vosk, nátěr a podobně), a tak je lepší parní čištění nechat na období před obnovením ošetření.


U všech typů podlah se o použití parního mopu raději poraďte s výrobcem, či prodejcem, který vám doporučí vhodnou údržbu. V moderní době se už nikomu nechce ohýbat k vyždímání hadru na podlahu. Kvalitní mop na vytírání je nejlepší pomocník nejen pro profesionální úkli ale i do domácnosti.


Partnerka vytírala dům dva dny před použitím tohoto mopu, vše se zdálo čisté, ale mop vstřel ještě mnohem více špíny.

Bál jsem se použití na plovoucí podlahu , ale zbytečně - i s nastavením maximálního množství páry je podlaha tak akorát vlhká, nikoliv mokrá, aby ji to nepoškodilo. Jde o multifunkční parní čistič, který víte použít na podlahy, koberce, čištění oken, napařování oděvů a také jako mop a ruční parní čistič. Tento parní čistič je velmi lehký, skladný a snadno přenosný, zapomínat netřeba ani na pohodlné a rychlé ovládání.


Ruční čistič lze použít jako parní čistič na okna. Větší přístroje představují parní čističe na podlahy. Kritéria výběru Plošný výkon.


Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения