pondělí 27. května 2019

Půjčovna výčepního zařízení ostrava

Jsme firma, která se věnuje půjčováním výčepního zařízením a maloobchodním sudovým prodejem. Půjčovna výčepního zařízení Ostrava. Věrnostní program Obchodní podmínky Galerie Konta. Při rezervaci je nutno nahlásit jméno nájemce, termín vyzvednutí, délku pronájmu výčepního zařízení.


Půjčovna výčepního zařízení ostrava

Nájemce si po dohodě vyzvedne výčepní zařízení u nás na provozovně. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem chladícího zařízení na čepování sudového piva, sudové Kofoly a jiných sudových nápojů. Výčepní zařízení KONTAKT 115K je profesionální chlazení piva, určené k výdeji kvalitně vychlazeného piva v komerčním využití jako mobilní výčep. Výčepní zařízení jednokoutové s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno k profesionálnímu chlazení piva, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Rezervace a ověření dostupnosti.


Odměňujeme stálé zákazníky. Výpůjčka až na den ZDARMA. Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 2-minut od zapnutí výčepního zařízení.


Půjčovna výčepního zařízení ostrava

Sanitace a desinfekce provádíme po každé výpůjčce. Potřebujete gastronomické vybavení, ale nemá smysl ho kvůli jedné akci kupovat? Kompletní konstrukce pivního chlazení i šnek jsou zhotoveny z nerezové oceli. Počet zařízení stále rozšiřujeme.


Využijte naši půjčovnu. Při vrácení výčepního zařízení (Rainbow vysavač) je nájemci záloha vrácena v plné výši. V případě, že zákazník vrátí výčepní zařízení (Rainbow vysavač) poškozené, bude záloha vrácena až po odečtení výdajů na opravu (maximální doba opravy je dní). ARBE - půjčovna nářadí Ostrava ( Ostrava ) V Ostravě provozujeme půjčovnu stavebního i zahradního nářadí a vybavení včetně malé mechanizace. Chcete si vychutnat perfektně vychlazené pivo jako z oblíbené hospůdky i na vaší zahradní party?


Půjčovna výčepního zařízení ostrava

Půjčte si pípu s chlazením, která by neměla na žádné party chybět. Půjčujeme kvalitní a spolehlivé výčepní zařízení. Dovolujeme si Vám nabídnout pestrou škálu potřebných věcí na hladký, klidný, a chutný průběh Vaší akce. Ať se již jedná o oslavu narozenin, svatbu ve Vaší režii, kulturní nebo sportovní akci, zábavu, malou či velkou zahradní párty s přáteli, občerstvení při lovu ryb nebo setkání u ohně daleko od civilizace apod.


Ceník a podmínky půjčovn. Nabízíme zapůjčení výčepní techniky pro různé komerční i soukromé akce. Malá půjčovna dodávek, ale dynamická půjčovna dodávek. Vyberte si z široké řady výčepních zařízení a příslušenství přesně podle vašich potřeb. U dlouhodobých zápůjček přistavujeme dodávky v okolí Ostravy ZDARMA.


Půjčovna výčepního zařízení ostrava

Kdo si u nás naplní pivní soudek, dostane ZDARMA sklenici! Pronájem pivního výčepního zařízení s kompresorem. Dále půjčování boxů na auto (uvezete i lyže) a autochladniček do zapalování. Plánujete pořádat rodinnou oslavu, párty, svatbu nebo jiné akce? Jsme to právě my, kdo Vám zajistí vše potřebné.


Chystáte se zrovna uspořádat velkou slavnost, a máte problém se zasedacím pořádkem? Chcete si pozvat velkou skupinu lidí, jenže někteří z nich se navzájem neznají, a pokud sezení rozložíte po celé místnosti, nebudou mít téměř žádnou šanci se poznat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения