pátek 17. května 2019

Guzzanti zmrzlinovač

Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. Pomocí předmražené, dvojitě izo. Navyše je tento model vybavený kompresorom, takže sa prístroj nemusí vkladať do mrazničky.


K tomu slouží jeho předmražená dvojitě izolovaná nádoba, pomocí které dokáže zmrzlinu vyrobit již za minut. Zmrzlinovač umožňuje výrobu chutné zmrzliny, sorbetů nebo mraženého jogurtu. Jednoduché nastavení zvládnete za pomoci LCD displeje s digitálním časovačem.


Má elegantní moderní design v kombinaci stříbrné a černé. I přesto si zachovává dobrou skladnost a jednoduchou manipulaci. Velkou výhodou je přehledný LCD displej, díky kterému lze přístroj jednoduše nastavit. Naviac je tento model vybavený kompresorom, takže sa prístroj nemusí vkladať do mrazničky.


Moderní, plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem. Porovnali jsme nejlepší zmrzlinovače dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat zmrzlinovač plný užitečných rad a tipů. Veškeré informace o produktu. Díky svým malým rozměrům Vám při skladování nezabere zbytečně moc místa. Nádobu, ve které se zmrzlina připravuje, je potřeba před použitím namrazit v. Druh spotřebiče:Zmrzlinovače.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Môže sa pýšiť úsporným kompresorom, preto sa samotný prístroj ani žiadna jeho časť nemusí vkladať do mrazničky. Guzzanti GUZZANTI GZ 150. C, priehľadné hermeticky uzatvárateľné veko udržuje správnu teplotu vo vnútri nádoby, LED displej – zobrazuje.


C, průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu uvnitř nádoby, LED display-zobrazuje nastavenou teplotu a. Objem nádoby litru. Nerezové provedení, ovládání pomocí tlačítek. Hodí se všude tam, kde by byl zmrzlinovač s kompresorem zbytečně velký nebo drahý. Výhodou zmrzlinovače je nízká cena a kompaktní rozměry.


Je však třeba mít na paměti, že je nejprve nutno na delší. LCD display s digitálním časovačem, objem nádoby na l, elegantní design s nerezovými prvky. Hledáte nějaké ochlazení v horkých letních dnech, které ale zároveň potěší i vaše chuťové pohárky? Během pouhých minut zvládne připravit až litrů této jedinečné pochoutky, která se vám bude rozplývat na jazyku.


Moderný, plne automatický zmrzlinovač so vstavaným kompresorom. Snadná obsluha díky LCD displeji s digitálním časovačem. Vďaka tomu sa nemusí žiadna nádoba predom dávať do mrazničky schladiť a osviežujúcu zmrzlinu si môžete vyrobiť ihneď. Kromě skvělé zmrzliny si budete moci zpříjemnit parné léto také ovocnými sorbety nebo mraženým jogurtem. Vašim chutím a fantazii se meze nekladou, vyzkoušet tak můžete.


Okrem zmrzliny si v ňom pripravíte i sorbet, či mrazený jogurt. Ovládanie zmrzlinovača je skutočne ľahké. S pomocou predmrazenej, dvojitej izolovanej, nádoby pripraví výbornú zmrzlinu za - minút. Udělejte radost dětem, ať už vašim potomků nebo tomu, které se skrývá ve vás, zmrzlinou, která potěší vaše chuťová pohárky a navíc vás osvěží v horkých letních dnech.


Guzzanti zmrzlinovač

Urobte radosť deťom, či už vašim potomkom alebo tomu, ktoré sa skrýva vo vás, zmrzlinou, ktorá poteší vaše chuťové poháriky a navyše vás osvieži v horúcich letných dňoch. Cena 4€ Detail - pomocou predmrazenej dvojito izolovanej nádoby pripraví výbornú zmrzlinu za minút - určený na výrobu výbornej zmrzliny, sorbetov a mrazeného jogurtu - LCD displej s digitálnym časovačom. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения