úterý 14. května 2019

Co2 pumpy

Inflate your tyre in seconds with a variety of mount options and sizes, including seatpost mounted Cinflators, saddlebag-sized models, and a choice of inflator heads, your roadside repairs will be a breeze. Combine the two and you might just have the. COinflators are the best bike pumps for those looking for one-time effortless inflation at the roadside. This type of pump is ideal for racing or the workshop and will inflate your tyres much quicker to over bars.


COcanisters offer a huge benefit in convenience and speed as well as being very. We also offer COtyre inflators and replacement cartridges which provide a quick-hit and are suitable for all valve types.

Any keen mountain bikers out there? Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Prodejna, servis a bazar na jednom místě.


Jízdní kola jsou náš život! Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Pre domáce fúkanie je komfortným riešením použitie veľkej servisnej pumpy. COpumpy přehledně na jednom místě. Väčšinou sú kompatibilné s galuskovým a auto ventilom.

Najmenšou alternatívou na Vaše cesty sú CObombičkové minipumpy, hustilky na bicykel. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! FREE worldwide delivery available.


APR finance is available on all baskets over £99. If it goes flat, pump it up. Zboží skladem připraveno k okamžitému odběru nebo dodání do druhého dne. Výrazné slevy a rychlé dodání.


Celková hmotnost je 2g. Faster inflation time: COinflators will air up your tire in a minute, which is much faster than a hand pump can achieve. That is why many people prefer COinflators for races because they are lightweight and get them back into the game quickly. Poradíme vám, ako vybrať komponenty na bicykel? Obráťte sa na nás a vyberte si správne pumpy a COpre váš bicykel.


Vážení zákazníci, v období karantény jsme na telefonu - 12:00. Prosíme vás o využití pouze přepravních služeb PPL a České Pošty. Otočný systém dovoluje bombičce CO, aby mohla být zašroubována do hlavičky a poté uvolněna, aby mohlo začít proudit CO2. Proud vzduchu může být ovládán, nebo zastaven zatlačením bombičky zpět k hlavičce.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Pumpy na CO, Moolbike. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения