pátek 10. května 2019

Oprava programátoru pračky

Oprava programátoru pračky Princip fungování různých programátorů pro pračk. Programátor pro pračky je hlavním prvkem kontrolní schématu. Typy a zařízení programátorů, jejich výhody a nevýhody, výměna a opravy samy o sobě oprava pračky - bouchá a je hlučná.


Opravy praček, které jsou hlučné nebo bouchají během. Takúto prakticky bežnú závadu viem rýchlo opraviť. Závada se projevovala tak, že pračka zhasla a vůbec nešla zapnout.


První pokus řízení motoru. Toto je výsledek pulsně řízeného motoru. Bohužel není spínaný v nule a tak řízení výkonu a otáček je takřka nemožné. Poté jsem našel signál. Demontáž programátora WHIRLPOOL trvá min.


Potrebujeme torxový kľúč,alebo šesťhranný kľúč,alebo to zvládneme z kliešťami,alebo kombinačkami. Ak je Vaša závada na práčke. UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje.


V případě spotřebiče na obrázku byla provedena oprava pračky vyřešena výměnou spínacího prvku. Bohužel před zavolání servisu se zákazník pokusil zajistit opravu pračky svépomocí. Při tomto neodborném zásahu do elektroinstalace pračky došlo k nechtěnému poškození kabeláže spotřebiče. Dost často je příčinou úplně něco jiného, a oprava pak vyjde na několik stokorun.


Praha a okolí od 50kč. Možnost online objednání. Počítajte so zárukou na túto opravu rok , ale ani v prípade dlhšej doby nie je problém, pretože sa už táto chyba v nezopakuje. Provádíme opravy praček téměř všech značek.


Servis provádíme ve většině případů přímo u zákazníka. Nepíšete co máte za značku. Obecně výměna programátoru nemusí být až zase tak drahá položka. On problém je hlavně v konstrukci pračky kdy se v podstatě vnitřek to znamená unašeč bubnu a další dělá je z hliníku.


No a časem se silná oxydace usazuje na této slitině a může se stát že připraní budete mít prádlo. Výměna ložiska u pračky Vyměníme ložiska v pračce. Opravujeme speciální technologií všechny typy praček s použitím značkových ložisek včetně technického listu.


Chci objednat Jak rozpoznám vadné ložiska? Univerzální programátor bez software k naprogramování stačí servisní kód pračky začínajicí číslem 85. Software Vám nahrajeme zdarma při zakoupení tohoto dílu, nutno uvést při objednávce do poznámky Váš kód pračky. Pračka se netočí: Pokud jde bubnem pračky volně otáčet, je zapotřebí zkontrolovat motor, řemen a uhlíky motoru.


Jsou-li tyto díly v pořádku, závada může být v elektronice programátoru pračky. Modernější pračky mají třífázové motory, kde jen zřídka dochází k opotřebení uhlíků. Nejčastější příčinou poruch u praček bývají zanesené filtry čerpadel.


Stačí filtr v dolním rohu přístroje pravidelně čistit. Pokud tak nečiníte a spotřebič nefunguje, poptejte naše značkové opravy praček Whirlpool, Hotpoint, Bauknecht a Indesit. Inzerát Opravíme Váš programátor z pračky Whirlpool typu v okrese Písek, cena 800Kč, od strnad4na Sbazar.


Popis: AWE, AWO D nahrajeme software na NC kod dle Vašeho modelu a pošleme zpět na Vaši adresu. Cena dle modelu od 80- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения