pátek 24. května 2019

Whirlpool aws 63213 návod

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Instalace pračky Z kontrolního panelu odstraňte ochrannou fólii (je-li u modelu). Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Whirlpool představuje novou generaci úzkých praček. Colours, která rozpozná množství prádla a program automaticky nastaví.


Zároveň neustále sleduje cyklus praní a zajišťuje optimální výkon Technologie 6. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Download Instructions for Use. Môžete si vybrať z programov prania vrátane programu na svetlé a tmavé prádlo, alebo rýchleho minútového programu, ktorý šetrí váš čas. Színek funkciója automatikusan alkalmazza be különböző színű ruhák legmegfelelőbb mosási beállításait.


Ennek köszönhetően mind a sötét mind pedig a világos ruhák a nekik járó törődésben részesülnek. Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians. This site helps you to save the Earth from electronic waste! Victor, Nižný Novgorod.


V tom čase sme už mali jednu podložku, ktorá sa nám úplne hodila, ale toto sme si lacne zobrali. Môžete si vybrať z 18 programov prania vrátane programu na svetlé a tmavé prádlo, alebo rýchleho 15 minútového programu, ktorý šetrí váš čas. Můžete si vybrat z programů praní včetně programu na světlé a tmavé prádlo, nebo rychlého minutového programu, který šetří váš čas.


Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. V té době jsme už měli jednu podložku, která nám zcela vyhovovala, ale levně jsme. SLIM pračky, které se hodí všude tam, kde nemáte dostatek místa pro spotřebič v klasické velikosti, do hloubky má totiž pouhých centimetrů, takže je dokonalou volbou do malých koupelen, případně k zabudování do kuchyňské linky.


Přestože je to menší verze, kapacita bubnu je i tak kg prádla. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích.


Nabízí především inovativní technologii 6. COLOURS, praktický LED displej a antibakteriální úpravu. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Price match promise and next day delivery.


Noriu gauti pranešimą, kai prekė bus prekyboje. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Marek Proche Zákaznická podpora. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství.


Veškeré zboží přímo od výrobc. Nutno zajistit vlastní odvoz. Maximální hlučnost db. Práčka WHIRLPOOL AWS 630za najnižšiu cenu.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения