pondělí 6. května 2019

Drtič ovoce ruční

Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Prodám lis na ovoce s obsahem L. Kontakt pouze telefonický.


Kompletní stav, lis, půlměsíce, podkladky, hlava, koš, tyč.

Elektrický drtič ovoce VARES SHARK FRUIT kW (nerez) -SLEVA. Prodáváme let a já nepamatuji reklamaci na tento model. Pořiďte si drtič ovoce.


Výsledkem práce drtiče jsou menší kousky ovoce , které pak poslouží jako základ pro lisování ovocné šťávy plné vitamínů. Už žádné ruční krájení, nebo strouhání ovoce. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce.


Drtič na ovoce ruční nerez.

Na ocelovém rámu je upevněna násypka se silonovými válci, které roztáčíte točením kliky a tím drtíte ovoce. Díky tomu je odolnější, s. Mlýnek na hrozny: slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty. Veškeré námi nabízené drtiče ovoce jsou dodávány s protiběžnými válci s hroty, které jsou svojí.


Odolná litinová konstrukce zajišťuje dlouhou životnost drtiče. Pro tyto drtiče je používán klasický, léty osvědčený způsob drcení za pomoci drtících ozubených kol. Způsob drcení je založen na klasice - drtí za pomoci protiběžných válců s hřeby.


Jeho konstrukce je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených rotačním nožem. TIP drtič na ovoce ruční - Nerezová násypka Doprava zdarma. Některé stroje nabízejí možnost použít k pohonu klasickou ruční vrtačku, ale toto řešení se hodí spíše jen k občasnému využití. Správný drtič pro velmi častou práci musí být vybaven alespoň kilowattovým pohonem. Samotné drcení materiálu obstarává řezací ústrojí, jež se podobá klasickým zahradním.


Ручная шнековая соковыжималка Tribest ZStar Z-7(подробный обзор) - Duration: 1:26:08. Все Соки, Виктор Чиликин - техника. Ručni drtič ovoce Nerez.

Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Akce Doprava zdarma nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob. Určeno pro drcení ovoce při přípravě kvasu k pálení. Kvalitní drtiče na ovoce od českého výrobce za super ceny! Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor.


Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno. Lze dokoupit náhradní buben. Vylisujte si vlastní šťávu.


To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Součástí balení je textilní sáček, který zajistí větší čistotu výsledného produktu. Pro ruční drtič je používán klasický způsob. T je ideální doplněk pro zahrádkáře hledající zařízení na výrobu moštů a vín.


Lis je vyroben z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a pevnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения