středa 29. května 2019

Cementotřísková deska

Nápady nejen pro kutily. Doplněk obsahuje ze sortimentu CETRIS: Stěny, Předstěny, Podhledy. Neobsahuje azbest ani formaldehyd. Monoroc Bje monolická cementotřísková deska vyráběná ze speciální směsi Portlandského cementu nejvyšší kvality, jemných dřevěných částic a dalších přísad (směs pojiv, přísad a minerálních látek). Cementotřísková deska tl.


Cementotřísková deska

Přehled dodávaných barevných odstínů včetně rozdělení do cenových skupin (odstín A - standardní typ, odstín B - nestandardní typ) najdete zde. Unsubscribe from cementotřísková deska CETRIS? Po dohodě lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm.


Monoroc BUniverzální monolitická stavební deska odolná proti ohni a vlhku. U vás za: 1-týdny 7Kč. Polykarbonátová vlnitá deska Guttagliss WABE. Hrany jsou kolmé bez vybrání pero a drážka. Povrchová úprava lazurovacím lakem nevytváří jednotný a jednolitý vzhled.


Deska má povrch hladký v šedé barvě. Tato úprava zvyšuje životnost desek a pomáhá minimalizovat jejich údržbu. Jádro desky ladí s výrazným akrylovým nátěrem.


Desky Cembrit Solid se vyznačují tím, že mají stejnou barvu povrchu i jádra. Výrazná barva je tedy na plochách, hranách,. Desky se formátují na rozměry dle přání zákazníka, mohou mít předvrtané upevňovací otvory a upravené. Na obou stranách a všech hranách je nanesen základní nátěr bílé barvy. Rubová strana má nižší kryvost a nepravidelnou strukturu.


CETRIS FINISH je cementotřísková deska tl. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Základní rozměr desky je. Monoroc Bje univerzální monolitická cementotřísková deska , vyrobená v Německu, odolná proti ohni a vlhku, mrazuvzdorná, poskytující dokonalou akustickou izolaci.


Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte cementotřískové desky za nejlepší cenu! Desky jsou po obvodě opatřeny perem a drážkou a jsou určeny ke kladení na nosníky nebo k renovaci starých podlah. Pužití: Podlahové, střešní a požární systémy. Dále jako podhledy a sokly. Cetris deska je cementotřísková deska s hladkým přírodním cementově šedým povrchem.


Cena je uvedena za mnikoli za celou desku. Dodací podmínky Při odběru min. Platba je možná pouze převodem. Doprava je v režii dodavatele. OSB desky najdou využití v dřevostavbách, pro podlahy, příčky, podhledy - OSB deska je konstrukční deska pro široké použití.


Desky dodáváme v tloušťkách 11222228mm (po dohodě 333338mm). Ve srovnání s jinými deskami ale vyniká vysokými užitnými vlastnostmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения