čtvrtek 23. května 2019

Wc jika lyra plus

Wc jika lyra plus

Nabízí chytrá technická řešení a maximální komfort uživatelům všech věkových skupin. A reference point for design, technology and sustainable development. Catalog and online store bathrooms and toilets. JIKA LYRA PLUS - Koupelnová série, která patří i po několika obměnách ke stálicím mezi kouplenami. Zobrazené farebné odtiene môžu byť odlišné od skutočnosti.


Uvedené rozmery sú nominálne a môžu sa líšiť od skutočnosti. Stejně jako v sérii LYRA PLUS je nábytek vyráběn v bílé s leskem na dvířkách, kterém disponují úchytky s broušeného niklu. Prodám závěsné WC jika ze série lyra plus.


D Obrázek je z internetu, těžké ho vyfotit, když ho není jak zavěsit. V případě zájmu poslat SMS, pri rychlém jednání mozna sleva. Vyřešili jsme to za Vás! Tradičný výrobca a predajca sanitárnej keramiky a kúpeľňového vybavenia. Závěsné wc šetří místem ve vaší koupelně, díky splachovacímu systému umístěnému pod omítkou.


Wc jika lyra plus

Diamantový řezný kotouč na kámen průměr 1mm. Závesné wc šetrí miesto vo vašej kúpeľni, vďaka umiestnenému splachovaciemu systému pod omietkou. WC sedátko LYRA PLUS pro kombi wc Duroplastové sedátko s antibakteriální úpravou s poklopem pro kombi klozety. Flexi odpad k WC - rozťahovacie E945FLEX.


LUXUSNÁ KÚPEĽŇA - všetko do kúpeľne. To se Vám líbí: klasické provedení, vše funguje To se Vám nelíbí: při koupi pozor na ostré výstupky pod límcem mísy vše funguje jak má, ale zdá se mi že nějak pokulhává výstupní kontrola - při výběru jsem kontroloval jestli je vše jak má být a pod límcem jsem narazil na ostré výstupky (jakoby nalepené kamínky) na kterých by. Kombinační klozet s hlubokým splachováním.


Požadujete-li spodní napouštění vody zvolte níže v Technických parametrech - 2spodní napouštění. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Popis: Kombi WC s hlubokým splachováním. Včetně nádrže s armaturou Dual Flush, splachovanou na nebo litrů vody.


Napríklad u panelových domov je však potrebné dbať na nosnosť stien, príp. Na závesný klozet séria Lyra plus poskytujeme predĺženú ročnú záruku. Pozor, ku každému klozetu je potrebné objednať si dosku na. Jika WC sedátko Lyra plus. Vandens pajungimas iš apačios dešinėje pusėje (žiūrint į klozetą iš priekio) Jus taip pat gali dominti - Pastatomas klozetas Ifo Sign su universaliu paju.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. JIKA Lyra Plus WC zavesne najdete a porovnáte na Srovnanicen. Sedátko má antibakteriálnu povrchovú úpravu a plastové pánty.


Nově přehlednější a rychlejší. Je vybavené automatickým sklápan. Síla značky JIKA a desítky let zkušeností se promítají i do nejnepatrnějších detailů všech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения