pondělí 6. května 2019

Nastenna police

Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Nástenné police vytvoria ďalší priestor na skladovanie a vystavovanie. S našimi policami a konzolami zistíte, čo vaše steny dokážu.


Moderné police na stenu na predaj za super cenu. Pokud si poličku chcete dát nad křeslo a postel, myslete na správnou výšku, abyste se při vstávání neuhodili do hlavy.

Hľadať text Cena Lacné do € - 1€ Od 1€ -Hľadať Farba Typ umiestnenia nástenné nástenné regály Sady sady políc kusové T. Kromě těchto osobních věcí na ně samozřejmě můžete vystavit i různé dekorativní předměty. A pokud nemáte dost knih na to, abyste pořizovali celou knihovnu, police a stěnu poslouží dostatečně. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo.


Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev. Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Nástěnné i regálové police a poličky.


K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje.

Nevíte co s nevyužitým místem na zdi? Potřebujete někam umístit knihy, rodinné fotografie nebo prostě drobnosti, které vás těší? Na to je ideální police.


SCONTO nabízí pestrou řadu stylů, barev i provedení. Vybrat si může opravdu každý a vaše zeď už nebude tak opuštěná. Kvalitní dřevěné nástěnné police za nejlepší ceny.


Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky. Predaj moderných , kvalitných bytových doplnkov v online obchode Guut. Veľa vecí a málo miesta?


Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Tisíce poliček pro porovnání. Police na zeď nebo na stěnu. Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby.


Regály a police môžu mať hŕbu podôb. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.


U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.

Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Perfektně se hodí do jakéhokoli interiéru, od vintage až po moderní interiéry, obzvláště skvěle vypadá, když na ni umístíte květiny. Praktická, nástenná polica je perfektná na štýlové odprezentovanie vašich najobľúbenejších dekoračných predmetov. Jej veľkou výhodou je neviditeľná montáž.


Tato praktická police na zeď může být použita nejen k ukládání vašich drobných předmětů, ale také jako výzdoba obývacího pokoj nebo ložnice. Závěsný háček na zadní straně poličky umožňuje, aby byla jednoduše připevněna ke stěně. Díky modernímu elegantnímu designu slouží. Kovová konstrukce obloukového tvaru je doplněná čtyřmi policemi v barvě dub sonoma.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyplnia prázdne steny a premenia ich v úložné alebo dekoračné priestory.


Knihy, kvety, fotky, sviečky. Využite priestor, ktorý ponúka stena nad písacím stolom, pohovkou alebo posteľou. Zaveste si nad seba niekoľko poličiek a vytvorte vlastný policový systém na odkladanie maličkosti.


K dispozícii sú krátke poličky, police s kovovým rámom aj súpravy drevených políc. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения