středa 8. května 2019

Výstavní stěny

U výstavní stěny pop up ve velikost 4xjsme inovovali závěs. Přenosné, tvarovatelné výstavní stěny pro bezchybnou prezentaci. Připravíme návrh i realizaci výstavních stěn dle vašich požadavků!


Výstavní stěny

Jednoduché výstavní mřížové stěny jsou ideální řešení při nedostatku prostoru na stěnách. Komě expozic můžete výstavní stěny používat také pro prezentaci Vašich výrobků nebo značky. Tyto stěny jsou určeny do vnitřních prostor, jelikož nejsou odolné proti povětrnostním podmínkám.


Pokud si přejete prezentovat ve volném prostranství, pak doporučujeme výstavní stěny do exteriéru. Výstavní stěny patří mez naše nejprodávanější výrobky. Dodáváme je ve třech řadách: Eco line, Round Line a Cube Line. Najdete zde výstavní stěny určené pro použití v interiéru, a také ty, které budou sloužit pro vytváření výstav v exteriéru. Prezentační a reklamní stěny.


Výstavní stěny

Maximální oboustranné využití povrchů těchto stěn se uplatní všude tam, kde v průběhu expozice disponujeme pouze omezeným prostorem. V případě, že nenajdete v naší nabídce produkt, který hledáte, obraťte se na nás s konkrétní poptávkou. Lze je doplnit prezentačním stolkem a stojanem na prospekty. Pokud si však stěnu přejete zařídit jinak, přesně podle svých představ, doporučujeme nahlédnout do nábytkových programů , díky kterým jednoduše sladíte celý váš domov. Dokáží zaujmout a přilákat pozornost návštěvníků.


Stěny jsou velmi flexibilní a některé druhy lze vyformovat do jakéhokoliv tvaru. Jsou snadno sestavitelné, velmi stabilní a zajistí vám atraktivně vypadající velkou reklamní plochu, která přitáhne pozornost vašich zákazníků. Pop-up a Hop-up prezentační stěny (reklamní stěny , expo stěny , výstavní stěny , promo stěny ) umožňují rychlý, jednoduchý a levný způsob, jak u potenciálních. Luxusní i levné obývací stěny s rozmanitým designem si vyberete právě na našem e-shopu KIKA. Přenosné výstavní stěny patří odedávna k velice vhodným řešením prezentace mnoha různých subjektů a jsou také často využívány na rozličných akcích.


Výstavní stěny

Systém Flexus je vhodný pro výstavní účely nabo jako paravan pro rozdělení místností. Výběr různých velikostí a variant, atraktivní tvary! Grafiku umístíte naprosto přesně a rychle. Do otvorů lze umístit různé typy držáků na C letáky nebo paperbacky. V případě silných povětrnostních podmínkách je však vysoce doporučováno výstavu demontovat.


Pokud plánujete prezentovat ve vnitřních prostorách, doporučujeme výstavní stěny do interiéru. Společnost UniExpo je výrobce sortimentu prezentačních systémů (banner stojany, roll up systémy, zákaznické poutače, výstavní stěny , prezentační stolky, klaprámy, reklamní stojany, stojany na prospekty a mincovníky). V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů.


Mezi multifunkční hliníkové výstavní systémy patří také ISO Frame. V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Funkčnost, design a optimální využití místa jsou slova charakterizující paravánovou výstavní stěnu Harmonic. Zrcadla a zrcadlové stěny patří do každého interiéru a. Textilní stěny s napínaci látkou pro dokonalý dojem prezentace.


Vybírejte oblé, rovné, nebo vlnité tvary textilní stěny. Ohromte své zákazníky profesionální prezentací. Roll up bannery, pop up stěny , promo stolky, reklamní vlajky a vše další objednáte v našem e-shopu. Pevný hliníkový rám zajišťuje stabilitu a odolnost celého systému.


Oboustranné paravany jsou ideálním řešením pro vytvoření flexibilních pracovních míst. Díky pěknému designu, kvalitním povrchům a pevné konstrukci obstojí tyto paravany v kanceláři, stejně tak jako ve škole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения