pondělí 27. května 2019

Sběratelství plechovek

Sběratelství plechovek je poměrně starý koníček. V České republice je celá komunita sběratelů, kteří jsou navzájem v kontaktu a. Jako doplněk k plechovkám sbírá též pivní 5l soudky, jejichž počet čítá 317. Zahraniční výrobci piv při nejrůznějších příležitostech vydávají početné série potisků plechovek. Poznáváme na nich státy, města, ale třeba také obrázky krásných žen anebo i starých aut a lokomotiv. Vím o dvou verzích, proč jich je tak málo.


Jedna verze hovoří o emigraci hráče a stažení těchto plechovek a druhá verze přímo od tehdejšího ředitele pivovaru je ta, že tehdejší hokejový svaz chtěl peníze za to, že na plechovce je národní mužstvo. To se vedení pivovaru nelíbilo a plechovky byly zničeny a nedošlo. Vítejte na stránkách beercans.


Sbírám pivní soudky z celého světa, plechovky typu crimped steel, straight steel, flat top a cone top taktéž z celého světa, dále pak plechovky od nápojů Coca Cola a pivní sklenice z České Republiky podle loga,nikoliv podle tvaru nebo obsahu. Prodám starožitných plechovek a plechových krabiček:od kakaa Bensdorp 150kč,ruské chalvy 80kč,pastilek Dorette 50kč,kalcia 2x50kč,pastilek SAB 2x50kč a náplasti Spofaplast 50kč. Možno jednotlivě,při odběru všech 470kč celkem.


Umístění webové prezentace zdarma s podporou PHP, MySQL. Freehosting webzdarma je jeden z nejstarších freehostingů. Dovoluje také snadné přiřazení domény druhého řádu k jedné z šestnácti domén třetího řádu.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Dotazník pro nový členský Adresář. Tento klub loni oslavil let od svého založení.


Na plechovkách jsou vyobrazeny portréty pěti hráčů HC Komety Brno. Portréty jsou umístěny do hvězd a pod nimi jsou stručné. Nabízím cca 3ks plechovek. Farben - z druhé světové války, cena dle dohody. Psací stroj je zachovalý viz foto, má na sobě původní černý lak, na levém dolním rohu je poškozený korozí povrchově lak, šlo by opravit, jinak je stroj v dobré kondici, byl desítky let na půdě, potřeboval by pořádně vyčistit, je jenom povrchově otřen.


Petr Slanina je sběratel plechovek a pětilitrových s. Plechovky a soudky od piva. Teprve tato sestava je zabalena do smrštitelné fólie. Také nápojové plechovky jsou díky svému pestrobarevnému potisku často předmětem sběratelství. Nápojové plechovky jsou jednorázový, nevratný obal. Obsahuje běžné i méně běžné kusy.


Rád věnuji za odvoz někomu, komu udělá radost. Kromě běžných plechovek zde najdete i vzácnější, starší a zahraniční kousky, některé už dnes těžko sehnatelné. Stav dobrý, většina s trhátky. Pokud mluvíme o historii sběratelství , není možné opomenout sbírky císaře Rudolfa II. Dopomohlo k tomu masové.


Pivní sběratelství - stránky pro sběratele pivovarských suvenýrů. Termíny sběratelských setkání a burz, infomrace pro sběratele pivních etiket, plechovek , tácků, kalendáříků a mnoho dalšího. ETTA CLUB Třebíč - let sběratelství pivních suvenýrů 24. Na výstavě najdete sbírky pivních etiket, tácků, korunkových zátek, pivního skla, plechovek , otvíráků, popelníků nebo reklamních tabulí. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 176.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения