úterý 21. května 2019

Plastové krytky matic

Plastové krytky na vruty a šrouby a plastové záslepky otvorů. Používají se nejčastěji při montáži patek na plotové sloupky a vzpěry, u zahradních branek a bran pro zakrytí matek pantů, příp. Materiál – LDPE barva přírodní bílá nebo černá.


Společnost SUNAP - plastové součásti je předním dodavatelem plastových součástí pro nábytek, strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a další obory. Nabízíme vám plastové krytky na konce šestihranných šroubů a matic , plastové krytky na hlavy vrutů do dřeva, plastové krytky na nýty či šrouby do plechu. ZÁSLEPKY A KRYTKY ŠROUBŮ A MATIC. Při větších odběrech poskytneme slevu. Najdete zde celou řadu plastových záslepek a prvků, které jsou nedílnou součástí mnoha stavebních a zámečnických projektů.


Prodej plastových záslepek, plastové krytky , plastové zátky a další sortiment. První je role bezpečnostní, kdy se snižuje riziko poranění i rezivění matic. Vedle toho plní zakrytí matic i roli estetickou.


Kuželovité krytky , vnitřní lamely, flexibilní materiál nebo svěrné lamely zajišťují optimální dosedání s maximální ochranou. Záslepky sa používajú všade tam, kde je potreba bezpečne zakryť dutý profil, či už z dôvodu ochrany objektu zaslepenia proti vode, nečistotám, napr. Krytky matic mají hned dvojí roli. Koncovky, potrubní krytky , krytky a ochranné dutinky z plastu individuálně chrání Vaši aplikaci podle Vašich nároků.


Plastové záslepky, ovládací elementy, nožičky a kolečka to vše můžete zakoupit on-line. Pre objednanie iného ako čierneho prevedenia je minimálny odber sta. V našem eshopu zaslepky. Obchod so zlatou pečaťou Overené. Hledáte krytky na plastove srouby?


Plastové krytky matic

Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Využijte našich zkušeností, prodávané materiály rovněž montujeme a proto si důkladně hlídáme naše dodavatele abychom i Vám mohli nabídnout produkty v nejvyšší kvalitě! Chrání proti korozi, nečistotám, laku, betonu apod. Odolávají většině chemikálií.


Pro velikosti Maž M20. Osazují se na šestihrannou hlavu šroubu nebo matici bez podložky. Essentra Components vyrábí a distribuuje malé avšak nezbytné komponenty, jako jsou ochranné plastové krytky a zátky, spojovací materiál, zámky, západky, panty, závěsy a příslušenství plošných spojů.


Plastové krytky matic

Další uvedené barvy na objednávku. Standardne dodáváme v černé barvě. Nejprodávanějšími rozměry u krytů matic šroubů jsou velikosti a 33. Jedná se o ozdobné kryty matic kol, které se nasazují na originální šrouby. Tyto kryty matic nabízíme v sadách nebo také jednotlivě.


Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek. Slouží k ochraně matic a šroubů proti korozi. K dipozici velké množství rozměrů. Možnost přidání UV stabilizátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения