pátek 24. května 2019

Prodám velký dřevěný sud

Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká. Prodám sud s krytem,STOLEK, KŘESLO,OBRAZ. Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up.


Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční. Vhodné do muzea, nebo pro sběratele. Velký , starý, dřevěný sud s klikou, máselnice. Dubové dřevo, litinový rám, výlevkový systém. Zespod značený, viz foto.


Celková výška včetně kovového rámu 110cm, celková šířka s rukojetí. Nepoškozený, ve velmi dobrém stavu. Zcela nový stroj, nepoužitý jen vybalený. Tloušťka řezaného materiálu mm. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Modrý sud 60L - 250Kč, Bezbarvý 50L - 300Kč, vše komplet vč. Možnost dopravy nebo vlastní odběr mezi Č. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Wellness sudy, Sudoland.


Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. Obytné a relaxační sudy. V této kategorii naleznete wellness sudy, které vám přinesou zdraví, krásu a vitalitu vašeho těla a pohodu mysli. Podlaha z palubek podlahových mm,stěny palubky obkladové mm. Vnitřní prostor délka 2cm.


Naše koupací sudy vyrábíme z pečlivě vybraného a vysušeného dřeva. Nový sud je nutné naplnit až po okraj vo. Tento sud je určen pro milovníky horké lázně pod širým nebem v pravém dřevěném sudu. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám n. Volejte kdykoliv na mob. Aukro Dům a zahrada Ostatní.


Obsah je chráněn autorským zákonem. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Dovezu do Prahy a Českého Brodu-okolí pošlu i poštou do pěti pracovních dnů. L staršího typu ručně vyřezavaný.


Chci levně nakoupit Více informac í. Koupací sud dřevěný nebo nerez? Poslední zákazník: , Nejprodávanější kolekce. Na první pohled rozdíl nepoznáte, oba jsou vyrobeny převážně ze dřeva.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Zahradní nádrže. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения