čtvrtek 30. května 2019

Průmyslové utěrky

Průmyslové utěrky

Tyto utěrky jsou všestranné a dají se používat prakticky kdekoliv. Oproti klasickým papírovým utěrkám, nebo dokonce papírovým ručníkům, se průmyslové papírové utěrky vyznačují vysokou pevností a stálostí materiálu. Průmyslové papírové utěrky.


Nehrozí tedy, že se rozmočí a oddělí na malé kousky. Papírové průmyslové utěrky slouží především k udržování čistoty na pracovištích, také jsou velmi vhodné na utírání mastnot, olejů a dokonce si hravě poradí s barvami. Netkané průmyslové utěrky oceníte zvláště při odstraňování mastnoty nebo jiných nečistot z nástrojů, dílů nebo jiných průmyslových zařízení. Jsou vyrobené pomocí různých technologíí s podílem polyesteru nebo polypropylenu, viskózy a celulózy, díky kterým získávájí vysokou sorpční kapacitu, pevnost a odolnost vůči rozpouštědlům. Všechny průmyslové utěrky KATRIN splňují tyto požadavky a jsou dostání v několika barvách a rozměrových provedeních.


Nabízíme lepivé a nelepivé antistatické průmyslové čistící utěrky ke stírání nečistot z kovových, plastových a dřevěných povrchů. Lepivé čistící utěrky jsou netkané impregnované textilie, které zachycují prachové částice, vlákna a nečistoty z výrobků těsně před jejich lakováním. V dohodnutých pravidelných intervalech odvážíme použité textilní průmyslové utěrky a absorpční rohože do prádelny a doplňujeme místo nich čisté.


Průmyslové utěrky

Slouží nejen k běžnému čištění rukou, ale využívány jsou především v průmyslu a dílnách, díky své savosti jakýchkoliv tekutin jako je nejen voda, ale i oleje a nejrůznější čistící prostředky, kterými se pak čistí například součástky do strojů. Jsou zvláště vhodné pro čištění rukou, forem, výlisků, obrobků a strojních zařízení od ropných produktů, chladících emulzí, barev a jiných nežádoucích roztoků. Využití najdou nejen ve.


Velmi jemné tkanivo, citlivé k často umývaným rukám. Ideální pro utírání skla a citlivých povrchů. Nezanechávají za sebou stopy. Utěrky určené pro jednorázové použití. Dvouvrstvé průmyslové utěrky ze 1 celulozy.


Jednorázová savá utěrka VUje vyrobená z kompozitní třívrstvé polypropylenové netkané textilie. Jednorázové papírové utěrky , víceúčelové utěrky z netkané textilie, utěrkové systémy v dávk. Poklesnou vaše náklady na spotřebu vody a energie.


Staráme se čistící rohože tak, aby byla zajištěna jejich dlouhá životnost a zároveň vyhověli vašim požadavkům na čistotu a vzhled. Zde nabízíme nejen průmyslové utěrky , ale také stojany a držáky na tyto utěrky , držáky na toaletní papír, různé typy utěrek. Svou nabídku v této kategorii dělíme na podkategorie: stojany a držáky utěrek – kovové stojany s držákem na pytel, kovové a plastové držáky na stěny a stoly aj. Katrin) najdou široké uplatnění hlavně na pracovišti a ve všech veřejných prostorech - kvalitní, příznivá cena, vysoce hygienické. V roli (neperforovaný i perforovaný, různý počet útržků) nebo skládaný Z-Z (1ks nebo 2ks), 1-vrstvé nebo 2-vrstvé, barva bílá, natur, modrá, zelená, průmyslové utěrky.


Sprej pro osobní hygienu s dezinfekční přísadou. Tam, kde je však potřeba stále něco utírat či osušovat, se průmyslové utěrky stanou vděčným pomocníkem. Praktické stojany na průmyslové utěrky. Dovolujeme si Vás také upozornit na nabídku stojanů na průmyslové utěrky , které si můžete prohlédnout u každého z níže vyobrazených produktů, nebo v. Kvalitní průmyslové role papíru KAREN mají všestranné užití. Jejich délka na jedné roli se pohybuje od 3až 7metrů.


Tyto papírové utěrky jsou vhodné zejména pro větší provozovny, kam patří především restaurace a další podniky v oblasti gastronomie. DOČASNÁ NEDOSTUPNOST RESPIRÁTORŮ, ROUŠEK a dezinfekčních prostředků. Hygienické utěrky jsou všestranně použitelné nejen pro odstraňování nečistot v kanceláři, v dílně, ve výrobnách, kuchyních, v sanitárních prostorách, ale pro usušení či čištění rukou. Tork nabízí vhodnou utěrku pro každý pracovní úkol.


Průmyslové utěrky

Respirátory Korus jsou skládané nebo mušlové s výdechovým a bez výdechového ventilku. Poskytují komfort, pohodlí při nošení a výbornou ochranu dýchacích cest před škodlivými látkami. Auto kombinézy Tork Premium-leštěn í. Papírová utěrka dvouvrstvá Papírová utěrka jednovrstvá Papírová utěrka TORK 4Papírová utěrka TORK 4Papírová utě.


YONWOO, the largest manufacturer of packaging for the cosmetics industry in Korea, is replacing conventional injection molding machines with machines of the MicroPower series from WITTMANN BATTENFEL which are specially designed for injection molding of micro parts. The machines are used for the production of the small individual components of the pumps with dosing volumes of 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения